first impression

18 maart 2018 Uit Door admin

maart 25, 2017

Lotte Make-up, Video first impression, video 0 Comments

Dit zijn tegenwoordig echt één van mijn favoriete video’s om te filmen: Make-up first impressions. Deze keer heb ik weer een (bijna) full face aan eerste indrukken voor jullie. Ik had namelijk weer ontzettend veel leuke nieuwe make-up om voor jullie te testen. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 28, 2017

Lotte Make-up, Video first impression, video 1 Comment

Eindelijk! Een lekkere make-up video. Het was weer eens tijd om een hoop nieuwe producten te gaan testen. In deze video gebruik ik heel veel producten voor het eerst en geef ik mijn eerste indruk. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien! Ik heb trouwens ook een nieuwe achtergrond, ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 4, 2016

Lotte Make-up, Video elf, eyeslipsface, first impression, video 2 Comments

Ik heb weer een aantal nieuwe make-up producten die ik graag wilde proberen in een video. In deze video ga ik 5 nieuwe producten gebruiken en jullie vertellen wat ik ervan vind. Hieronder vind je ook de linkjes van alle producten als je ergens interesse in hebt. Hopelijk vind je het leuk om te zien en laat zeker in de reacties weten welk product jij het liefst ook wil proberen! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.  (meer…)

oktober 21, 2016

Lotte Beauty, Video elf, eyeslipsface, first impression, masker, video 2 Comments

Een super populair product op dit moment is het bubble masker. Eyes Lips Face is ook met een eigen variant gekomen. Een hydraterend gel masker dat op je gezicht helemaal gaat schuimen. Ik heb hem in deze video voor je getest! Laat in de reacties zeker weten als jij nog een leuk product weet dat ik een keer kan gaan testen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 14, 2016

Lotte Reviews, Video first impression, kwasten, makeup kwasten, video 1 Comment

Goedkope en goede make-up kwasten zijn nog best lastig om te vinden. Op veel webshops kun je hele grote sets kopen voor weinig geld, maar het is dan uiteraard nog maar de vraag of deze ook fijn zijn. Ik heb een setje voor je getest en in deze video laat ik je mijn mening weten over deze Real Techniques dupes. Daarnaast laat ik je gewoon zien hoe ik mijn verdere make-up look heb gemaakt. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 9, 2016

Lotte Reviews, Tutorials, Video catrice, essence, first impression, tutorial, video 0 Comments

Ik word altijd helemaal vrolijk wanneer de nieuwe collectie van Essence & Catrice weer in de schappen ligt. Deze keer heb ik behoorlijk wat producten gekocht waarmee ik in deze video een look voor jullie maak! Ik laat zien hoe alles werk en geef ook gelijk mijn eerste indruk. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.