Fotoshoot met Team Kappers + Shoeby (en hele leuke meiden ontmoeten ♥)

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 4, 2016

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje met de vraag of ik een fotoshoot wilde doen met Shoeby Fashion en Team Kappers. Mijn eerste reactie was: Hahah, waarom word ik in hemelsnaam gevraag voor een fotoshoot? Ik ben toch geen model? Op de foto gaan is ook niet iets wat ik heel graag doe, maar ik wilde een stapje uit mijn comfort zone gaan en heb dus besloten om ja te zeggen. En daar heb ik geen spijt van gehad, ik heb een heerlijke beauty dag gehad en en heb een aantal fantastische bloggers ontmoet! In dit artikel neem ik je mee in deze dag.

Ik ging samen met Jamey van Beauty-Unboxing die mij heel lief met de auto heeft gebracht in Rotterdam waar we moesten zijn. Daar kwamen we al heel snel de andere meiden tegen en we gingen naar een ontzettend gave ruimte. Overal spiegels, ramen, mooi licht. Heel instagram-worthy.

Die dag werd ook onze make-up gedaan. Ook een aparte en nieuwe ervaring voor mij, ik heb eigenlijk nog nooit mijn make-up door iemand anders laten doen maar het was heel erg leuk!

De hele rede voor deze fotoshoot was vanwege het feit dat Team Kappers sinds kort de zogenaamde ‘Uitblinker’ heeft. Je kunt voor slechts 15 euro in 15 minuten je haar laten doen. Wij kregen dus ook zo’n uitblinker vandaag voor de fotoshoot. Ook heel handig als je bijvoorbeeld een feestje hebt, lekker goedkoop en snel maar toch een leuk kapsel. Ik ben zelf enorm slecht met mijn haar en heb het eigenlijk altijd gewoon los hangen dus het was wel grappig dat iemand er een keer echt iets totaal anders mee deed!

Letterlijk overal op de tafels lagen camera’s van de andere bloggers die er waren. Echt geniaal! Je kunt geen dagje weggaan met een stelletje bloggers zonder duizenden foto’s te verwachten. Hier was ik bezig met een stukje schrijven voor een artikel dat binnenkort op de site van Team Kappers online zal komen.

De kleding voor de shoot werd verzorgd door Shoeby Fashion. Iedereen had twee setjes om uit te kiezen. Ik vond deze top met streepjes en rode rand echt heel tof. Uiteindelijk had ik er ook een lipstick bij in exact dezelfde kleur! Hier heb ik een broek aan, maar uiteindelijk heb ik mezelf toch in een kokerrok gehesen.

Lunch werd ook verzorgd: Yum!

Ook super leuk: De vrouw die onze make-up deed had een super lief hondje meegenomen! Een heel oud, maar super lief beestje die de hele dag met ons is meegegaan. Ik ben echt een hondenmens dus ik was helemaal gelukkig.

Hier dan een schattige groepsfoto! We waren in totaal met z’n vijven en het was een onwijs leuke en gezellige groep. Iedereen kon hartstikke goed met elkaar opschieten en we hebben er zeker een gezellige tut middag van gemaakt. De officiële foto’s van de fotoshoot moeten nog komen, maar ik zal wel iets op mijn blog/social media posten wanneer dit online staat. Ik zie er echt totaal anders uit dan ik er normaal uitzie dus voor mij was het eventjes wennen, maar het is wel weer leuk dat je op die manier ook eens een keer uit je comfort zone stapt (ik draag namelijk normaal echt nooooit een rok).

De meiden die je trouwens op deze foto ziet zijn Charissa, Jamey, Olga en Silvana. Vergeet ook zeker niet om hun leuke blogs eens te bekijken (en misschien ken je ze zelfs al)

En dan was er ook nog eens het mooie uitzicht. Het was me een dagje wel, een hele ervaring. Heel grappig en apart om zo een hele make-over te krijgen. Van zo’n uitblinker ga ik denk ik voor mijn schoolgala nog wel eens gebruikmaken, super handig. Maar het leukste van deze dag vond ik toch denk ik eigenlijk wel de mensen waarmee we deze dag hebben mogen beleven. Het was super gezellig (ondanks dat ik veruit de jongste was haha) en zeker een dagje om niet snel te vergeten! Ik zal het jullie zeker ook nog wel laten weten wanneer de officiele blogpost op Team Kappers online staat met de hele make-over.