Gadgy Suikerspinmachine Retro 27 x 22 cm, met 10 stokjes en maatlepel

7 januari 2022 0 Door admin

Geen kermis in de stad? Geen probleem! Maak thuis de lekkerste suikerspinnen met deze leuke Retro Gadgy Suikerspin machine met extra spatrand.. Iedereen geniet van deze lekkernij en de suikerspinmachine is dus ook perfect voor elk kinderfeestje, straatfeest of gewoon thuis!

Met deze suikerspinmachine kun je genieten van je eigen witte, gele, groene, roze, oranje of blauwe suikerspin, wanneer je maar wilt. Je kunt gebruik maken van normale suiker of gekleurde suiker voor verschillende heerlijke smaken en vrolijke kleurtjes. Deze suikerspin machine is ook geschikt voor het gebruik van harde snoepjes of suikervrije snoepjes voor een caloriearme snack!

De Gadgy Suikerspin Machine is makkelijk te demonteren voor eenvoudige reiniging. De witte rand en roterende schijf kunnen van de machine worden gescheiden, zodat je ze gemakkelijk kunt reinigen. Je hoeft alleen warm water en wat zeep te gebruiken.

Voordelen:

Gebruik normale suiker of gekleurde suiker voor andere heerlijke smaken.

Gemakkelijk te bedienen en schoon te maken.

Het apparaat staat stevig door de zuignappen aan de onderkant.

Inclusief 10 suikerspin stokjes en maatlepel.

Ook geschikt voor gebruik met harde snoepjes of suikervrije snoepjes.

Elektrisch: 500 Watt.

Gegarandeerd een hit op elk kinderfeestje! Bestel vandaag nog de Gadgy Suikerspinmachine.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/gadgy-suikerspinmachine-retro-27-x-22-cm-met-10-stokjes-en-maatlepel/9200000078249816/