gezichtsverzorging

2 november 2016 Uit Door admin

oktober 9, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, amandel olie, gezichtsverzorging, huidolie, huidverzorging, kruidvat, kruidvat originals, olie, oogcreme, review, verzorging 10 Comments

Als sinds 1975 heeft Kruidvat een eigen huidverzorgingslijn met de zeer herkenbare bruine potjes. Nu heeft deze nostalgische collectie een nieuw jasje gekregen en zijn er een aantal nieuwe producten aan toegevoegd waaronder dagcrèmes, maskers en oliën. De komende weken zullen hiervan een aantal reviews op mijn blog komen. Deze collectie is echt een droom voor elke budget beauty liefhebber! Vandaag heb ik voor jullie de amandel huidolie en aloë vera oogcrème om te reviewen. (meer…)

mei 29, 2016

Lotte Beauty, Reviews gezichtsverzorging, review, verzorging 4 Comments

Ik vind het altijd super leuk om producten te proberen van merken die ik nog niet kende. Een paar weken geleden kwam er een pakketje binnen met daarin drie verzorgingsproducten van het merk Phillippe by Almada. Het is van oorsprong een Portugees cosmetica merk met allemaal natuurlijke producten. Alle producten die ik heb getest bevatten donkey milk. (meer…)

juli 28, 2015

Lotte Beauty beauty, crème, gezichtsverzorging, kruidvat, verzorging 2 Comments

De Nivea Soft crème is al tijden mijn ultieme favoriet op gebied van gezichtsverzorging. Toch wil ik ook nog wel eens wat nieuws proberen en daarom besloot ik deze twee crèmes van de Kruidvat in gebruik te nemen. Ik gebruik het nu twee weken en ik ga jullie vandaag vertellen wat ik ervan vind. (meer…)