haar

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 4, 2016

Lotte Persoonlijk event, fotoshoot, haar, make-over, shoeby, team kappers 7 Comments

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje met de vraag of ik een fotoshoot wilde doen met Shoeby Fashion en Team Kappers. Mijn eerste reactie was: Hahah, waarom word ik in hemelsnaam gevraag voor een fotoshoot? Ik ben toch geen model? Op de foto gaan is ook niet iets wat ik heel graag doe, maar ik wilde een stapje uit mijn comfort zone gaan en heb dus besloten om ja te zeggen. En daar heb ik geen spijt van gehad, ik heb een heerlijke beauty dag gehad en en heb een aantal fantastische bloggers ontmoet! In dit artikel neem ik je mee in deze dag. (meer…)

januari 25, 2016

Lotte Beauty, Video haar, krullen, verzorging, video 1 Comment

Vandaag een video over mijn haar! Ik laat jullie zien welke producten ik allemaal gebruik en hoe. Verder vertel ik ook gewoon wat meer over mijn haar. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en als er nog vragen zijn let me know! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 25, 2015

Lotte Beauty, Reviews Action, haar, haarproducten, krullen, review 4 Comments

Een paar weken geleden nam ik deze twee haarproducten mee bij de Action. Ze zijn voor droog en beschadigd haar wat ik wel een beetje heb. Aangezien de producten ontzettend goedkoop waren leek het me wel waard ze te testen. Ik gebruik ze nu twee weken en review ze vandaag voor jullie! (meer…)