HEMA

18 maart 2018 Uit Door admin

oktober 17, 2016

Lotte Shoplogs, Video Action, elf, eyeslipsface, HEMA, romwe, shein, shoplog, video 1 Comment

Ik heb weer een hele hoop nieuwe items die ik graag met jullie wil delen! Ik ben onder anderen naar de Action en de HEMA geweest en heb ook nog een aantal super leuke pakketjes ontvangen met wat kleding en make-up. Laat me weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 12, 2016

Lotte Lifestyle HEMA, lifestyle, persoonlijk 13 Comments

In mijn shoplog die pas online kwam, kwamen er heel veel enthousiaste reacties op de happyness planner die ik bij de HEMA had gekocht. Ik ben de laatste tijd echt gek op leuke schriftjes, opschrijfboekjes etc. dus toen ik deze zag sloeg mijn budget hart op hol. Er is ook een originele happiness planner (die heuwl duur is), maar deze vond ik dus bij de HEMA voor slechts €3. In dit artikel zie je meer foto’s van de binnenkant en vertel ik je wat over mijn ervaring met het gebruik van deze ‘planner’.

(meer…)

oktober 3, 2016

Lotte Shoplogs, Video HEMA, kneipp, kruidvat, miss sporty, NYC, shoplog, video 0 Comments

Ik heb weer een hoop nieuwe leuke items gekocht/ontvangen dus het leek me wel weer tijd voor een shoplog. Het zijn een hoop beauty/make-up items, maar ik kocht ook wat leuke stationary dingen bij de HEMA. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Laat ook zeker weten welk item uit deze video jouw aandacht het meest heeft getrokken ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 15, 2016

Lotte Shoplogs, Video catrice, douglas, HEMA, kiko, LUSH, only, parfum, scapino, shoplog, vero moda, video 0 Comments

Ga rustig zitten en pak want lekkers wat ik heb vandaag de grootste shoplog op mijn kanaal tot nu toe. Ik ben jarig geweest en heb ontzettend veel leuke spullen gekocht/gekregen. Er zit kleding, make-up, parfum en nog veel meer bij dus hopelijk vind je het leuk om te zien! Negeer trouwens even het feit dat ik lipstick op mijn tanden heb lol… Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 15, 2016

Lotte DIY’s, Lifestyle, Video Action, agenda, back to school, DIY, HEMA, video 1 Comment

Hier is dan mijn allereerste DIY video! In deze video laat ik jullie 3 makkelijke, leuke en ook nog eens goedkope manieren zien om je agenda te versieren. De agenda’s komen van de Action en verder komen alle DIY spullen ook van de Action of van de Hema. Leuk nieuws: Ik geef alle drie deze agenda’s weg! Kijk in de videobeschrijving of kijk tot het einde van de video voor meer informatie. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 8, 2016

Lotte Lifestyle, Shoplogs, Video Action, back to school, HEMA, shoplog, video 1 Comment

Ik vind het altijd super leuk om nieuwe schoolspulletjes te kopen. Ook dit jaar ben ik weer helemaal los gegaan bij de Hema en Action en ik heb daar heel veel leuke (en goedkope) schoolspullen gevonden. Dit jaar wil ik ook een hele back to school serie maken op mijn kanaal. Hopelijk vinden jullie dat leuk en laat ook zeker jouw ideetjes achter bij de comments! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.