highlighter

18 maart 2018 Uit Door admin

mei 18, 2017

Lotte Make-up, Reviews highlighter, review, W7 6 Comments

Allereerst, excuses. Het is al een tijdje geleden dat ik een blogpost heb gepost. Momenteel zit ik in mijn examenperiode waardoor ik door alle stress mijn blog een beetje heb verwaarloosd. Vandaag ben ik er toch weer met een review. Ik heb nu al een tijdje de W7 Glowcomotion in mijn stash liggen. Ze noemen het zelf een oogschaduw, maar het is meer een highlighter die overigens een dupe zou moeten zijn van de Mary Lou Manizer. Ik ben benieuwd! (meer…)

april 5, 2017

Lotte Make-up, Reviews highlighter, review, technic 5 Comments

Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik heb nooit genoeg highlighters. Ik hou er gewoon enorm veel van! Als ik het niet op heb, krijg ik echt het gevoel dat er iets mist. Van beauty88.nl ontving ik dit prachtige (en budget) exemplaar van Technic, de Get Gorgeous highlighter.  (meer…)

april 3, 2017

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, highlighter, lipgloss, lipstick, review 5 Comments

Action make-up, soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel mogelijk nieuwe producten van de Action voor jullie te testen. Laatst was ik er weer een keer toen kwam ik deze twee producten tegen: een lipstick-lipgloss duo en de inmiddels welbekende shimmer brick dupe.  (meer…)

maart 5, 2017

Lotte Make-up, Reviews highlighter, Makeup Revolution, palette, review 3 Comments

Highlighter is echt toch wel één van mijn favoriete onderdelen van make-up. Van beauty88.nl ontving ik dit prachtige budget palette van Makeup Revolution met maar liefst 8 highlighters. Allemaal verschillende kleuren, voor ieder wel wat wils. Ik heb al heel wat producten van dit merk geprobeerd, en was vaak enthousiast, dus ik heb zeer hoge verwachtingen!

(meer…)

november 27, 2016

Lotte Make-up, Reviews highlighter, NYX, review 3 Comments

Ik ben compleet obsessed met highlighters. Toen ik met de opening van de NYX store zag dat er in de goodbiebag een heel highlighter palette zat, kon mijn geluk niet op. Het Strobe of Genius palette is een budgetproof palette met maar liefst 7 highlighters in verschillende kleuren. In dit artikel alle swatches! (meer…)

september 11, 2016

Lotte Make-up, Reviews essence, highlighter, review 6 Comments

Ook essence speelt nu goed op de highlight/strobe trend in en is uitgekomen met een ‘luminizer palette’. Een trio met daarin drie verschillende highlighters waarmee je je hele gezicht kunt highlighten. Ik was ontzettend benieuwd of er eindelijk ook een budget merk zou zijn met mooie highlighters, dus ik moest hem wel proberen.

(meer…)