H&M

H&M

18 maart 2018 Uit Door admin

juli 3, 2017

Lotte Fashion fashion, H&M, kleding, outfit, zomer 3 Comments

Iets dat ik in de begin tijden van mijn blog erg vaak deed was de ‘budget outfit inspiration’ of de ‘outfits onder €50’. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik zou het erg leuk vinden om dit weer terug te brengen op mijn blog! Aangezien de zomer weer is begonnen, ook al is het weer er niet altijd naar, heb ik voor jullie 3 outfits bij de H&M voor nog geen €50 samengesteld. Leuk om wat inspiratie op te doen, maar ook handig als je op zoek bent naar budget zomer items. (meer…)

november 14, 2016

Lotte Shoplogs, Video gearbest, H&M, NYX, only, shein, shoplog, video 1 Comment

Ik heb weer een hoop mooie items gekocht en ontvangen die ik graag aan jullie laat zien. Een aantal kledingitems maar ook een hoop mooi beauty & make-up producten. Hopelijk vind je het leuk om te zien en laat zeker weten wat jouw favoriete item uit deze video was ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 7, 2016

Lotte Fashion Bristol, converse, fashion, H&M, nike, scapino, schoenen, vanharen, wishlist 13 Comments

aug4-7421028 Ik geef toe, ik heb heel veel schoenen. Misschien wel te veel, maar toch blijf ik altijd meer schoenen willen. Ik ben er gewoon gek op en ik zie de laatste tijd weer zo veel mooie exemplaren voorbij komen die ik dolgraag aan mijn collectie zou willen toevoegen. In dit artikel laat ik jullie 9 paar zien die ik enorm graag zou willen hebben. (meer…)

mei 30, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video bershka, H&M, kleding, only, shein, shoplog, Van Haren, video 2 Comments


Ik heb gewoon echt een shopverslaving. Ik kon het weer niet laten en heb een aantal super leuke kleding items gekocht de laatste tijd. In deze video laat ik alles aan jullie zien! Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met al mijn nieuwe items en ik ben ook super benieuwd wat jullie favoriete item is uit deze shoplog. Laat dat zeker even weten! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 4, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video H&M, new yorker, only, romwe, shein, shoplog, Van Haren, video 3 Comments

Vorige week konden jullie al een grote make-up shoplog zien maar vandaag heb ik ook een fashion shoplog voor jullie! Ik heb heel wat leuke nieuwe items gekocht en ontvangen de laatste tijd die ik graag aan jullie laat zien. Laat ook zeker in de reacties weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog, vind ik super leuk om te weten ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 14, 2015

Lotte Shoplogs, Uncategorized, Video Etos, H&M, herfst, kruidvat, only, shoplog, trekpleister 2 Comments

Ja meiden, alweer een shoplog. Oeps haha! Ik kocht weer wat kleding en beauty items die ik graag met jullie deel. Ik bestelde onder andere bij de H&M en de Only en ging nog even langs de drogisterijen. Welk item is jouw favoriet? Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. Vergeet je je niet te abonneren? ♥