I heart makeup

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 16, 2016

Lotte Make-up, Reviews chocolade palette, I heart makeup, Makeup Revolution, oogschaduw, oogschaduw palette, review 10 Comments

Inmiddels heb ik al weer vier chocolade palleten van I Heart Makeup/Makeup Revolution. Dit is de nieuwste, namelijk het Chocolate Vice palette. Over de andere ben ik altijd heel erg te spreken geweest dus ik heb ook weer hoge verwachtingen voor deze.  (meer…)

juli 1, 2016

Lotte Make-up, Shoplogs, Video I heart makeup, Makeup Revolution, shoplog, video 0 Comments

Ik heb weer eens een shoplog van een van mijn favoriete merken, Makeup Revolution. Het is me weer een hoop en ik wilde graag alles met jullie delen. Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met al mijn nieuwe spulletjes. Laat in de reacties achter welk product ik echt nog moet proberen en vergeet ook niet je duimpje omhoog te doen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 19, 2016

Lotte Make-up, Video I heart makeup, Makeup Revolution, stash, video 2 Comments

Na de Essence en Catrice stash flashes vond ik het wel tijd voor een video van mijn favoriete make-up merk, Makeup Revolution. Je kunt het o.a. hier bestellen. In deze video laat ik alle producten zien die ik heb. En dat zijn er nogal wat haha! Vergeet ook geen duimpje omhoog te doen als je dit een leuke video vond ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 19, 2015

Lotte Make-up, Reviews I heart makeup, lip pencil, lipstick, Makeup Revolution, review 13 Comments

Ik vind donkere lipsticks enorm gaaf maar het is soms toch nog wel erg lastig om aan te brengen. Nu zag ik bij makeupmusthaves The Wow Stick, een soort van dik lip potlood, in de kleur Maria. Deze lijkt erg op Diva van Mac maar dan in een potlood vorm. Vaak brengt dit veel makkelijker aan. (meer…)