Ik verkoop mijn oude kleding op depop!

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 15, 2016

Mijn kledingkast zit echt overvol en het jammere is, dat ik heel veel items helemaal nooit draag. Soms pas ik iets niet meer, en soms draag ik het niet omdat het niet helemaal meer bij mijn stijl past. Eeuwig zonde om in mijn kast te laten liggen natuurlijk. Daarom heb ik besloten om een aantal van mijn oude kleding items (en ook een aantal accessoires) voor een klein prijsje op depop te gaan verkopen.

Hoe kun je mij vinden?
Depop is een app waarop mensen spullen kunnen verkopen, een soort van marktplaats. Deze kun je gewoon via de appstore/platstore op je telefoon downloaden. Je kunt mij daar vinden onder de naam thebudgetblog. Het ziet eruit als een soort Instagram profiel, maar je kunt daar makkelijk contact met mij opnemen wanneer je bijvoorbeeld op een item wilt bieden. Er staan vast prijzen onder alle items (prijzen zijn allemaal inclusief verzendkosten), maar je kunt natuurlijk ook altijd een bod uitbrengen, misschien kan ik daar ook mee akkoord gaan.

Wat verkoop ik?
Ik verkoop vooral heel veel kleding. Er staan momenteel ruim 40 items op mijn pagina die dus allemaal te koop zijn. Daarnaast staan er wat kettingen en riemen op. Misschien ga ik ook nog wel wat telefoonhoesjes erop zetten, aangezien mijn telefoon is gesneuveld en ik nu een nieuwe heb. De meeste kleding is in een maat S of 36, maar sommige items zijn erg oversized en kunnen ook makkelijk gedragen worden met een maat M. Dat heb ik dan ook altijd onder de foto gezet. Op mijn depop is ook duidelijk te zien waar ik mijn kleding vooral kocht, namelijk de Only. Er staan heel veel leuke blousejes en andere items op van de Only, Vero Moda en ook wat van de H&M.

Hoe werkt het?
Op depop zijn er mogelijkheden om direct te betalen. Hier doe ik niet aan, aangezien dit vaak via PayPal gaat en je daar sowieso een minimale leeftijd van 18 voor moet hebben en niet iedereen dit heeft. Je kunt via de app (of als je dat echt makkelijker vindt via mijn mail thebudgetblognl@hotmail.com) contact met mij opnemen en een bod uitbrengen. Wanneer ik daarmee akkoord ga kan ik een rekeningnummer aan je geven waar je het geld naar over kunt maken en dan zorg ik ervoor dat ik het item zo snel mogelijk naar je verstuur. Als het goed is, moet alles wel door de brievenbus passen dus daar hoef je ook niet voor thuis te blijven.

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen op mijn depop account! Hopelijk zit er iets leuks voor je tussen. Het leek me in ieder geval een goede manier om mijn ‘oude’ items een tweede leven te geven.