kleding

kleding

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 15, 2017

Lotte Fashion fashion, kleding, lascana, outdit of the day, outfit, zomer 5 Comments

dsc_2184-2951655 De zomer heeft zich in Nederland nog niet heel vaak laten zien. Grote kans wel dat we allemaal al wat zomerse kleding hebben ingeslagen die we nu niet kunnen dragen. Of nog wat anders, ondanks het niet zo beste weer willen we toch comfortabele strand- /zomerkleding kunnen dragen. Ik laat je vandaag wat leuke en comfortabele strandkleding zien en geef je tips hoe je ze kan stylen voor elke dag! (meer…)

juli 3, 2017

Lotte Fashion fashion, H&M, kleding, outfit, zomer 3 Comments

Iets dat ik in de begin tijden van mijn blog erg vaak deed was de ‘budget outfit inspiration’ of de ‘outfits onder €50’. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik zou het erg leuk vinden om dit weer terug te brengen op mijn blog! Aangezien de zomer weer is begonnen, ook al is het weer er niet altijd naar, heb ik voor jullie 3 outfits bij de H&M voor nog geen €50 samengesteld. Leuk om wat inspiratie op te doen, maar ook handig als je op zoek bent naar budget zomer items. (meer…)

juni 5, 2017

Lotte Fashion fashion, kleding, united wardrobe, verkoop 1 Comment

De laatste maanden ben ik een aantal keer kritisch door mijn kast gegaan. Ik heb denk ik wel 4 volle vuilniszakken gedoneerd, maar een aantal items heb ik apart gehouden omdat ik die wilde verkopen. Lang was ik op zoek naar een goede manier om dat te doen. De laatste tijd kom ik ontzettend vaak de site United Wardrobe tegen op YouTube en sociale media. Het zag er handig uit, dus ik heb besloten om mijn kleding daar ook te gaan verkopen! (meer…)

oktober 16, 2016

Lotte Fashion kleding, tips 1 Comment

Ik vind het zelf altijd ontzettend leuk om met fashion bezig te zijn. Toch is het wel altijd heel lastig om op de hoogte te blijven van alle trend. Daarnaast zijn er tegenwoordig zo ontzettend veel webshops dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dan natuurlijk heel handig wanneer je een beetje hulp kunt krijgen om een goede selectie te maken van kleding die goed bij jou en de gelegenheid past. In dit artikel deel ik een aantal handige sites die jou met je kledingkeuzes kunnen helpen!  (meer…)

september 26, 2016

Lotte Fashion, Lifestyle, Video apps, decoratie, fashion, favorieten, interieur, kleding, lifestyle, video 1 Comment

De eerste video uit een nieuwe serie die ik graag op mijn kanaal wil gaan doen: Fashion & Lifestle favorieten. Ik hoop heel erg dat jullie dit leuk vinden! Laat zeker in de reacties weten wat jij van dit soort video’s vindt. Ik laat veel random favoriete (items) zien zoals kleding, sieraden, apps decoratie voor in mijn kamer, YouTubers etc. Laat in de reacties ook zeker een random favoriet van jouw achter, misschien kan ik of iemand anders er ook eens naar kijken ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 15, 2016

Lotte Fashion depop, kleding, verkoop 3 Comments

Mijn kledingkast zit echt overvol en het jammere is, dat ik heel veel items helemaal nooit draag. Soms pas ik iets niet meer, en soms draag ik het niet omdat het niet helemaal meer bij mijn stijl past. Eeuwig zonde om in mijn kast te laten liggen natuurlijk. Daarom heb ik besloten om een aantal van mijn oude kleding items (en ook een aantal accessoires) voor een klein prijsje op depop te gaan verkopen. (meer…)