kruidvat

18 maart 2018 Uit Door admin

juli 21, 2017

Lotte Beauty, Reviews douchegel, kruidvat, review 3 Comments

Er komen steeds meer merken met een meer natuurlijke lijn. Kruidvat heeft sinds een paar weken ook een aantal Pure & Nature douchegels aan het assortiment toegevoegd voor een zachte prijs. Ik heb ze alle drie voor je kunnen testen! Zelf was ik vooral heel benieuwd naar de ingrediëntenlijst dus die heb ik ook even geanalyseerd. Benieuwd of het het geld waard is? Lees dan mee! (meer…)

november 1, 2016

Lotte Beauty, Reviews kruidvat, kruidvat originals, massageolie, olie, review 7 Comments

Ik ben nog zeker niet klaar met de reviews van de vernieuwde Kruidvat Originals lijn. Deze keer review ik de massageolie voor jullie. De koude wintermaanden komen er weer aan en het is dan natuurlijk heerlijk wanneer je je huid goed kan verzorgen met een lekkere crème of olie. Zelf ben ik groot fan van olie als verzorgingsproduct dus ik was hier enorm benieuwd naar. (meer…)

oktober 15, 2016

Lotte Beauty, Reviews huidverzorging, kruidvat, reiniging, review, rozenwater 2 Comments

Vorige week liet ik jullie al de huidolie en oogcrème uit de vernieuwde Kruidvat Originals lijn zien. Een product wat niet nieuw is, maar wel ook een oppepper heeft gekregen is het rozenwater. Een echte musthave voor velen en een product dat al jaren door veel mensen wordt gebruikt. Rozenwater wordt gebruikt voor zuivering van de huid, maar sommige kunnen ook in bad of voor het haar gebruikt worden. Kruidvat raadt zelf aan om deze als reiniging te gebruiken op je gezicht. In dit artikel lees je mijn ervaringen met dit rozenwater. (meer…)

oktober 9, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, amandel olie, gezichtsverzorging, huidolie, huidverzorging, kruidvat, kruidvat originals, olie, oogcreme, review, verzorging 12 Comments

Als sinds 1975 heeft Kruidvat een eigen huidverzorgingslijn met de zeer herkenbare bruine potjes. Nu heeft deze nostalgische collectie een nieuw jasje gekregen en zijn er een aantal nieuwe producten aan toegevoegd waaronder dagcrèmes, maskers en oliën. De komende weken zullen hiervan een aantal reviews op mijn blog komen. Deze collectie is echt een droom voor elke budget beauty liefhebber! Vandaag heb ik voor jullie de amandel huidolie en aloë vera oogcrème om te reviewen. (meer…)

oktober 3, 2016

Lotte Shoplogs, Video HEMA, kneipp, kruidvat, miss sporty, NYC, shoplog, video 0 Comments

Ik heb weer een hoop nieuwe leuke items gekocht/ontvangen dus het leek me wel weer tijd voor een shoplog. Het zijn een hoop beauty/make-up items, maar ik kocht ook wat leuke stationary dingen bij de HEMA. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Laat ook zeker weten welk item uit deze video jouw aandacht het meest heeft getrokken ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 21, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, kruidvat, olie, review, verzorging 4 Comments

Ik denk dat we zeker niet mogen klagen over de nazomer die we hebben/hebben gehad. Kruidvat is uitgekomen met een body oil met daarin Aloë Vera die de perfecte nazomer verzorging zou zijn; goed tegen uitgedroogde/verbrande huid. Aloë Vera is natuurlijk een ontzettend bekend ingrediënt, het zit in heel veel verzorgingsproducten. Mijn huid kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken dus ik was benieuwd! (meer…)