Leuke schoolagenda’s 2015-2016

25 september 2016 Uit Door admin

juli 3, 2015

De zomervakantie is voor sommigen al begonnen en dat betekent ook dat we weer nieuwe schoolspullen moeten gaan uitzoeken voor het komende jaar. Vorig jaar heb ik een artikel gemaakt met leuke agenda’s en ik heb besloten dat dit jaar weer te doen. Schoolspullen uitzoeken vind ik altijd enorm leuk en ik heb dan ook met plezier dit artikel gemaakt. Kijk snel verder om de 10 leukste schoolagenda’s voor 2015-2016 te bekijken!

V&D Schoolcampus

NSMBL –  €14,95 Een mooie strakke agenda voor de meiden die natuurlijk van deze blog houden en graag een agenda willen vol inspiratie, fashion en prachtige foto’s

2saqx-4237269

O’Neill – €15,95 Een vrolijke en zomerse agenda voor als je na de zomervakantie al niet kan wachten tot de volgende. Hij ziet er zowel van buiten als van binnen erg leuk en kleurrijk uit.

Blond Amsterdam – €14,95 De agenda’s van Blond Amsterdam vind ik elk jaar weer erg leuk maar ik heb er nog nooit een gehad. Ook dit jaar denk ik niet dat deze het gaat worden maar ik vind hem wel enorm schattig en leuk!

Madeliefjes – €8,99 Oh wauw deze agenda vind ik echt erg leuk. Alleen vind ik het dan weer jammer dat hij een ringband heeft, dat gaat bij mij altijd stuk. Wel vind ik hem super cute en de binnenkant is ook leuk versierd.

Paperchase

Watermeloen – €9,50 Omg wat cute! Natuurlijk een perfecte agenda als je houdt van watermeloenen en liever een agenda hebt met niet te veel poespas. Ik vind hem in ieder geval erg leuk!

Ombre – €11,00 Ook dit is weer een vrij neutrale agenda met toch wel een leuk detail. Ik vind dat effect op de voorkant erg leuk. Nu hou ik zelf alleen niet zo van blauw maar hij is wel mooi!

HEMA

DIY – €2,50 Ik denk dat dit echt de perfecte simpele agenda is. Heel misschien wordt dit wel mijn nieuwe agenda. Deze kun je heel erg leuk DIY’en met washitape en andere leuke stickertjes.

Sunflower – €6,95  Een hele vrolijke kleurrijke agenda met een grappige quote op de voorkant. De binnenkant is ook leuk versierd en hij is verder heel simpel en overzichtelijk.

Better be sweet than sorry – €3,95 Weer zo’n vrolijke en kleurrijk agenda. Ook de quote en print voorop vind ik erg leuke n de binnenkant is erg simpel maar wel met een vrolijk kleurtje.

I love you today – €6,95 Dit is de laatste agenda. Weer een leuk kleurtje met een quote. De binnenkant vind ik ook heel erg leuk en de kleur is natuurlijk erg vrolijk!

Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee welke agenda ik dit jaar wil. Ik denk dat ik nog maar eens even ga rondkijken. Wanner ik mijn schoolspullen heb geshopt zal ik dit natuurlijk met jullie delen! Weet jij al welke agenda je wilt?

Follow