LifeGoods Elektrische Voetenwarmer – Timer – Overhittingsbeveiliging – Wasbaar – 100W – Grijs

7 januari 2022 0 Door admin

Last van koude of pijnlijke voeten? Ervaar deze winter de ontspannende en pijnverlichtende werking van de LifeGoods voetenwarmer. Op het LED-display van het bedieningspaneel selecteer je de temperatuur. Leun achterover en ontspan, na 90 min schakelt de voetenwarmer vanzelf uit. De voetenwarmer is unisex en geschikt tot maximaal EU maat 47. De binnenhoes van micro-plush is afneembaar en kan gewassen worden zodat de voetenwarmer lekker fris blijft!

Stimuleert bloedcirculatie
Wanneer je koude voeten hebt, is het lastig ergens anders aan te denken. Heb je last van artrose of een slechte bloedcirculatie dan is dit gevoel je waarschijnlijk niet onbekend. Warmte verwijdt de bloedvaten waardoor de bloedcirculatie beter op gang komt. Het gevoel van pijn in de spieren of gewrichten wordt verlicht en het lichaam kan beter herstellen.

Snel warm
De LifeGoods voetenverwarmer is met een vermogen van 100W snel klaar om je voeten op te warmen. Kies je temperatuur op het bedieningspaneel, ontspan en geniet binnen 5 – 15 min van de golf van warmte die via je voeten je lichaam in straalt!

Drie warmtestanden
De voetenwarmer beschikt over drie verschillende warmtestanden. Deze zijn eenvoudig te selecteren met het LED-verlichte bedieningspaneel. Kies uit laag, middel of hoog variërend van 53°C tot 65°C. De voetenwarmer is tevens beveiligd tegen oververhitting en schakelt vanzelf uit na 90 minuten. Zo kun je veilig en ontspannen genieten van verwarmde voeten!

LifeGoods Voetenwarmer
▶ Drie warmtestanden (53°C tot 65°C)
▶ Automatisch uit na 90 minuten
▶ Snel opgewarmd (100W)
▶ Stimuleert bloedcirculatie
▶ Overhittingsbeveiliging
▶ Zachte plush binnenkant
▶ Makkelijk schoon te maken

Wasbare binnenvoering
De binnenkant van de voetenwarmer is gemaakt van hoogwaardig micro-plushmateriaal. Deze zachte voetenhemel kun je eenvoudig losmaken en schoonmaken. De verwijderbare binnenvoering is na een handwas of de wasmachine op een zacht programma weer helemaal fris en klaar voor gebruik!

⚠ Was de voetenwarmer nooit in z’n geheel met water. Enkel de verwijderbare binnenvoering is geschikt voor handwas of wasmachine. Neem de buitenkant af met een doekje.

CE-markering
Na een lange werkdag kan je met de LifeGoods voetenwarmer helemaal ontspannen. De voetenwarmer heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik.

Specificaties:
✔ Inhoud Verpakking: 1 x voetenwarmer, 1 x bedieningspaneel, 1 x gebruiksaanwijzing
✔ Merk: LifeGoods
✔ Materiaal: Synthetisch wol en micro-plush
✔ Kleur: Grijs
✔ Gewicht: 1 kg
✔ Afmetingen: 30 x 30 x 24 cm
✔ Schoenmaat: max 47 EU
✔ Voltage: 220 – 240V
✔ Wattage: 100W
✔ Certificaten: CE/GS, RoHS/REACH
✔ Variabele temperatuur: Ja
✔ Aantal temperatuurstanden: 3
✔ Automatische uitschakeling: 180 min
✔ Oververhittingsbeveiliging: Ja
✔ Wasmachinebestendige binnenvoering: Ja
✔ Wasmachinebestendig buitenmateriaal: Nee
✔ Verlicht bedieningspaneel: Ja

⚠ Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar
⚠ Niet geschikt voor stoomreiniging, strijken of wasmachine en -droger

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/lifegoods-elektrische-voetenwarmer-timer-overhittingsbeveiliging-wasbaar-100w-grijs/9200000119786197/