LifeGoods Mini Beamer – WiFi Connect – 200″ Projectie – Input tot Full HD – HDMI Kabel, Afstandsbediening en Draagtas – Wit

7 januari 2022 0 Door admin

Met de LifeGoods Mini Beamer maak je van elke kamer een echte thuisbioscoop! Verbind al je devices via WiFi, HDMI, USB of VGA. Kleuren komen tot leven en de projectie is altijd helder dankzij de ondersteuning tot 1080P, een contrastratio van 2000:1 en 4500 lumen. De geïntegreerde speaker levert kraakhelder geluid om de filmervaring compleet te maken. De projectorlamp heeft een levensduur van 50.000 branduren en gaat zeker 10 jaar mee. Door het lichtgewichte design en de meegeleverde draagtas is de beamer makkelijk mee te nemen. Deze beamer is dus perfect voor gebruik in huis en op kantoor!

Draadloze Wifiverbinding
Je kunt de Mini Beamer eenvoudig draadloos verbinden met je smartphone, tablet of laptop. Gebruik de synchrone weergave (iOS systemen) of de Multi-scherm / Draadloze weergave-optie (Android systemen). Je kunt apparaten ook direct aan de Mini Beamer koppelen via de wifi-instellingen op jouw apparaat. In de meegeleverde handleiding wordt alles duidelijk stap voor stap uitgelegd! De wifiverbinding wordt automatisch onthouden door de beamer.

1080P, 2000:1 contrastratio en 4500 lumen
De Mini Beamer van LifeGoods heeft een zeer scherp beeld voor de optimale bioscoopervaring. Kleuren komen tot leven door de ondersteuning van Full HD 1080P en een contrastratio van 2000:1. De LED-projectielamp heeft 4500 lumen. Dit zorgt voor een scherp beeld en een heldere projectie. Geniet van de ultieme thuisbioscoopervaring, kijk een voetbalwedstrijd op groot scherm of begin een gamesessie!

76 – 508 cm schermgrootte
De Mini Beamer projecteert tot op wel 4,5 meter afstand, zodat je hem overal kan gebruiken. De schermgrootte is 76 tot 508 cm. Door de draadloze verbinding plaats je de beamer simpelweg waar het jou uitkomt. Plaats hem bijvoorbeeld wat lager op een tafel of wat hoger op een kast!

Vernieuwd koelsysteem
De Mini Beamer is ontwikkeld met de nieuwste koeltechnologie. Het energieverbruik is veel lager waardoor de beamer duurzamer is. Daarnaast is dit nieuwe model ook veel stiller dan oudere modellen. Zo heb je dus geen last van een zoemende beamer tijdens het kijken van een film!

50.000 branduren
De krachtige LED projectielamp heeft 50.000 branduren. Zo gaat de Mini Beamer tot wel 10 jaar lang mee! Met één investering heb je dus jarenlang plezier.

LifeGoods Mini Beamer met WiFi
✔ HDMI en RCA Kabel meegeleverd
✔ Draadloos verbinden via WiFi
✔ Inclusief handige draagtas
✔ 76-508 cm beeldbreedte
✔ Ingebouwde speakers
✔ 2000:1 contrastratio
✔ Support tot 1080P

Hoge compatibiliteit
De beamer heeft vele aansluitpoorten waardoor deze geschikt is voor onder meer de PS5, XBOX, WII, PC via HDMI, laptops, tablets, VGA, AC, USB Back, mediaspelers, koptelefoon, iPad, iPhone en Android smartphones. Er wordt een RCA- en een HDMI-kabel meegeleverd. Smartphones kun je eenvoudig verbinden met de originele USB-oplaadkabels. De apparaten en aansluitingen zijn ook tegelijkertijd te gebruiken voor extra kijk- en luisterplezier!

Geïntegreerde speaker
De ingebouwde 3W speaker levert kraakhelder geluid. Voor de echte home cinema ervaring sluit je eenvoudig externe speakers aan op de beamer.

Licht en compact
De Mini Beamer is lichtgewicht (1 kg) en compact. De afmetingen van de beamer zijn 21,8 x 14,8 x 8 cm. Hij neemt dus niet veel ruimte in en is gemakkelijk op te bergen. Door de bijpassende draagtas kan je de beamer gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Neem hem bijvoorbeeld eenvoudig mee naar kantoor of zelfs op vakantie!

CE-markering
Met de LifeGoods Mini Beamer kan je urenlang films kijken. Het product heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik.

Specificaties:
▶ Merk: LifeGoods
▶ Inhoud verpakking: 1x Beamer – 1x Handleiding – 1x Stekker – 1x HDMI-kabel – 1x RCA- kabel – 1x Draagtas – 1x Afstandsbediening – 2x AAA batterij – 1x Lenskap – 1x Bevestigingsbout
▶​ Afmetingen product: 21,8 cm x 14,8 cm x 8 cm
▶ Materiaal: ABS-behuizing en vanbinnen PCB
▶​ Kleur: Zwart / Wit
▶​ Bediening: Afstandsbediening of bedieningspaneel op beamer
▶​ Lengte stekker: 1m
▶ Lengte HDMI-kabel: 1m
▶ ​Gewicht: 1 kg
▶​ Vermogen: 100V-240V
▶​ Frequentie: 50 Hz
▶ Lumen: 4500
▶ Schermgrootte : 76 tot 508 cm
▶ Contrastratio: 2000:1
▶ HD: 1080p
▶ Minimale beeldgrootte: 30”
▶ Maximale beeldgrootte: 200”
▶ Minimale projectieafstand: 80 cm
▶ Maximale projectieafstand: 4,5 m
▶ Verwachte levensduur lamp: 50.000 uren
▶ Keystone correctie: ± 15°
▶ Ondersteunt: PS4, XBOX, WII, PC via HDMI, laptops, VGA, AC, USB Back, mediaspelers, koptelefoon, Chromecast en Apple TV.
▶ HDMI-aansluiting: Ja
▶ RCA-aansluiting: Ja
▶ VGA-aansluiting: Ja
▶ USB-aansluiting: Ja
▶ Wifi ondersteuning: Ja (Android, iOS, Windows 10)
▶ Afmeting draagtas: 29,00 x 8,00 x 20,00 cm
▶ Stof draagtas: Nylon
▶ Aanbevolen voor gebruik: Thuisbioscoop, gaming

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/lifegoods-mini-beamer-wifi-connect-200-projectie-input-tot-full-hd-hdmi-kabel-afstandsbediening-en-draagtas-wit/9300000039640621/