Lifestyle

18 september 2017 Uit Door admin

juli 28, 2017

Lotte Lifestyle sudio 1 Comment

Oortelefoontjes gebruik ik echt dagelijks. Of het nou is tijdens het sporten, video’s bewerken of om gewoon muziek te luisteren. Laatst ontving ik van Sudio een paar prachtige oortjes die ik vandaag graag met jullie deel. Ik was wel heel benieuwd naar hoe ze me zouden bevallen. Want ze zien er wel tof uit, maar de prijs is wel vrij hoog dus ik wilde wel eens weten hoe het zat met de geluidskwaliteit!  (meer…)

juli 18, 2017

Lotte Lifestyle agenda, back to school, school 5 Comments

Het was een beetje een traditie op mijn blog maar vorig jaar ben ik hem per ongeluk vergeten, het leukste agenda’s van … artikel! Dit jaar heb ik er dus wel weer een voor jullie. Ik heb 10 agenda’s uitgezocht in verschillende prijsklassen die je lekker makkelijk bij de HEMA kan kopen. Ik ben zelf echt helemaal gek op schoolspullen en ik vond het daarom ook erg leuk om dit artikel weer samen te stellen. Ze verkopen bij de HEMA tegenwoordig niet alleen nog maar agenda’s van het eigen merk, maar ook ‘echt merk’ schoolagenda’s. (meer…)

juli 15, 2017

Lotte Lifestyle bullet journal, plannen 6 Comments

Een paar weken geleden heb ik een video gemaakt over mijn bullet journal. Deze is toen enorm goed ontvangen en ik krijg nog steeds onder vrijwel elke video de vraag of ik meer bullet journal video’s wil gaan maken. Dit ben ik zeker van plan voor in het nieuwe schooljaar. Voor nu heb ik even een artikel over hoe ik momenteel mijn weekoverzichten maak. Ik heb nu namelijk iets gevonden dat echt goed voor mij werkt!  (meer…)

juni 29, 2017

Lotte Lifestyle interieur, sukhi 2 Comments

Een kleed kan echt wat toevoegen aan je interieur. Het geeft enorm veel sfeer en warmte aan een ruimte. Onlangs werd ik benaderd door Sukhi, een webshop waar je handgemaakte kleden in allerlei vormen, maten, prints en afwerkingen kan bestellen en ontwerpen. Het kleed wordt helemaal voor jou op maat gemaakt. De kleden zijn ethisch verantwoord geproduceerd dus ik was wel geïnteresseerd om een mini versie van de kleden te proberen!  (meer…)

juni 13, 2017

Lotte Lifestyle, Persoonlijk plog, vakantie 6 Comments

Iets meer dan een week geleden kwam ik terug van een mini vakantie met mijn beste vriendin in Malaga. De examens zitten erop dus het leek ons wel een mooie beloning voor onszelf om er even tussen uit te gaan. Vandaag een soort ouderwetse plog voor jullie van mijn heerlijke vakantie(tje) in Malaga! (meer…)

mei 28, 2017

Lotte DIY’s, Lifestyle bullet journal, DIY, plannen 1 Comment

Ik hou enorm van notitieboekjes, plannen en lijstjes maken. Iets wat ik steeds meer voorbij zie komen zijn de zogenaamde bullet journals. Een soort van agenda die je helemaal zelf kan indelen. Het enige wat je daar eigenlijk voor nodig hebt is een schrift en een pen. Ondanks de examen stress van de afgelopen weken, leek het me leuk om ook eindelijk eens zelf een bullet journal te starten.  (meer…)