lightinthebox

lightinthebox

18 maart 2018 Uit Door admin

februari 10, 2017

Lotte Shoplogs, Video lightinthebox, shoplog, video, win, winactie 2 Comments

Ik mocht weer wat items uitzoeken bij lightinthebox, die ik je in deze video laat zien. Deze keer mocht ik ook wat items voor jullie uitkiezen, dus dat heb ik dan ook gedaan! Aan deze video zit dus een winactie gekoppeld. Kijk in de videobeschrijving voor meer informatie daarover. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 13, 2016

Lotte Make-up, Reviews concealer, lightinthebox, palette 2 Comments

Een paar weken geleden deed ik een shoplog van lightinthebox waarin ik ook onder anderen een setje met concealer paletten zien. Ik had deze al op meerdere Chinese webshops voorbij zien komen en nu besloot ik ze toch eens mee te bestellen. In elk palette zitten maar liefst 15 kleuren. Een heeft gewoon meer neutrale concealer kleuren en de andere wat meer contour en colour correcting kleuren. (meer…)

augustus 1, 2016

Lotte Beauty, Reviews, Video blackhead masker, first impression, lightinthebox, masker, video 0 Comments

dsc_1309-6857729

In mijn vorige video liet ik jullie zien dat ik een blackhead masker had besteld. In deze video ga ik dit 3-stappen systeem met jullie testen. Laat zeker even weten in de comments wat ik nog meer allemaal zou kunnen testen op video en vergeet ook zeker niet om deze video een duimpje omhoog te geven ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 29, 2016

Lotte Shoplogs, Video lightinthebox, shoplog, unboxing, video 0 Comments

lightinthebox-5700716 In deze video laat ik je alle producten zien die ik bij lightinthebox heb besteld. Het is allemaal super betaalbaar en daarom was ik ook heel erg benieuwd naar de kwaliteit. Laat zeker in de reacties weten of jullie ergens een first impression of review van zouden willen zien, want die vind ik altijd super leuk om te filmen! In de video beschrijving staan alle linkjes naar de producten. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 11, 2016

Lotte Reviews, Video first impression, light in the box, lightinthebox, video 2 Comments

Je make-up er helemaal afhalen met alleen een doek en water? Dat wilde ik wel eens zelf testen! Bij lightinthebox bestelde ik voor €5,87 een make-up eraser die beloofd al je make-up eraf te halen. Dit zou natuurlijk ook heel geschikt zijn voor de gevoelige huid. Ik ging voor jullie kijken of dit ook daadwerkelijk werkt! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 16, 2016

Lotte Make-up, Reviews, Video dupe, first impression, kwasten, lightinthebox, review 1 Comment

Het is soms nog best lastig om goede betaalbare kwasten te vinden. Ik bestelde een 20-delige kwasten set die me heel erg deed denken aan de kwasten van Real Techniques. Ik was ontzettend benieuwd naar de kwaliteit en in deze video geef ik mijn eerste indruk. Ook laat ik zien hoe je alle kwasten zou kunnen gebruiken.  Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.