lipgloss

18 maart 2018 Uit Door admin

april 25, 2017

Lotte Make-up, Reviews Etos, lipgloss, nagellak, review 2 Comments

Over een paar dagen is het Koningsdag in Nederland. Mocht je nog last minute op zoek zijn naar leuke betaalbare items om je nagels en make-up in het thema te maken, dan heb ik vandaag een paar leuke producten voor je van de Etos. Het zijn vier nagellakjes en een limited edition holografische (?) lipgloss, (meer…)

april 3, 2017

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, highlighter, lipgloss, lipstick, review 5 Comments

Action make-up, soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel mogelijk nieuwe producten van de Action voor jullie te testen. Laatst was ik er weer een keer toen kwam ik deze twee producten tegen: een lipstick-lipgloss duo en de inmiddels welbekende shimmer brick dupe.  (meer…)

februari 7, 2017

Lotte Make-up, Reviews lip balm, lipgloss, miss sporty, review 3 Comments

Na de hardcore matte lip trend heb ik het idee dat glossy lippen ook weer steeds populairder aan het worden zijn. Zelf begin ik ook steeds vaker er een lipglossje of glanzende lipstick bij te pakken. Miss Sporty is gekomen met een nieuwe lijn: Really Me. Allemaal wat meer natuurlijke make-up producten. Vandaag review ik als eerste de nieuwe lipbalm/lipgloss voor jullie, maar de komende weken komt er nog meer! (meer…)

september 1, 2016

Lotte Make-up, Reviews essence, lipgloss, mat, review 11 Comments

Essence is met heel veel nieuwe producten gekomen waar ik ontzettend hebberig van werd, maar het product waar ik het meest benieuwd naar was, zijn de matt matt matt longlastig lipglosses. Na ik de versie van Catrice had geprobeerd, was ik ook wel benieuwd wat Essence ervan had gebrouwen. Het kleurtje die ik het mooist vond was 03 Girl of today, dus die ging met mij mee naar huis.

(meer…)

juni 28, 2016

Lotte Make-up, Reviews lip gloss, lipgloss, NYC, review 1 Comment

Ik draag echt maar zeer zeer zelden lip gloss. Toch vind ik het er bij anderen wel altijd ontzettend mooi uitzien. Van NYC ontving ik laatst één van hun liquid lipshine producten in de kleur Nude York City. Zoals de naam al zegt, een nude gloss. Lipgloss zorgt er vaak ook voor dat je lippen er wat voller uitzien dus ik was wel benieuwd! (meer…)

juni 15, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, lipgloss, liquid lipstick, review 7 Comments

Een paar weken geleden maakte ik een eerste indruk video van deze producten van de Action. Ik had toen een beetje gemengde gevoelens over dit product en ik besloot dat ik het nog wat langer wilde testen. Ondertussen heb ik ze langer getest en heb ik een uitgebreide review voor jullie. (meer…)