lipstick

lipstick

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 25, 2017

Lotte Make-up, Reviews essence, lipstick, review 9 Comments

dsc_2236-1887785 Na de hele matte lipstick hype zijn er ook steeds meer merken die wat meer in gaan op de glossy lippen. Eerlijk gezegd heb ik het ook wel een beetje gehad met de matte lippen en betrap ik mezelf er steeds vaker op dat ik voor een wat minder gepigmenteerde lipstick met een shine ga of een lip gloss. Ik heb ook twee lipsticks gekocht van Essence uit de sheer & shine lijn. Ze zijn ontzettend goedkoop dus ik wilde ze graag proberen en toevoegen aan mijn glossy lip producten collectie.  (meer…)

juni 27, 2017

Lotte Make-up, Reviews lipstick, NYC, review 4 Comments

Een aantal maanden geleden kreeg ik een ontzettend leuk pakketje van NYC met heel veel nieuwe lip producten. Dat waren onder anderen deze 10 nieuwe matte lip kleuren. Het zijn allemaal ook erg verschillende tinten dus voor iedereen zal er wel iets tussen zitten. Zoals we van NYC gewend zijn, zijn ze erg betaalbaar dus ik was enorm benieuwd. Ik heb ze voor jullie getest en ook allemaal geswatcht!  (meer…)

april 12, 2017

Lotte Make-up, Reviews lip crayon, lipstick, review, sleek 4 Comments

Als het weer zonniger wordt, draag ik maar al te graag felle lipkleuren. Koraal is dan wel een van mijn favoriete tinten om te dragen. Van Sleek had ik nog twee leuke exemplaren in mijn nog-te-reviewen bakje liggen. Tijd voor een 2-in-1 review dus! (meer…)

april 3, 2017

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, highlighter, lipgloss, lipstick, review 5 Comments

Action make-up, soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel mogelijk nieuwe producten van de Action voor jullie te testen. Laatst was ik er weer een keer toen kwam ik deze twee producten tegen: een lipstick-lipgloss duo en de inmiddels welbekende shimmer brick dupe.  (meer…)

januari 22, 2017

Lotte Make-up, Reviews lipstick, miss sporty, NYC, review 4 Comments

Ik ga door fases waarin ik vrijwel elke dag rode lipstick draag en heel lang helemaal niet. In mijn ‘nog-te-reviewen-bakje’ nog 3 prachtige low-budget rode lipsticks liggen die ik vandaag graag aan jullie laat zien. Ze zijn allemaal net even verschillend, zo kun je zelf ook kijken wat het beste bij jou zou passen.  (meer…)

november 13, 2016

Lotte Make-up catrice, favorieten, lipproducten, lipstick, lipsticks, liquid lipstick, liquid lipsticks, MAC, NYX 8 Comments

Heb ik al gezegd dat herfst mijn favoriete seizoen is qua make-up? Oh ja, al een keer of tien… Maar het is wel echt waar, in de herfst pak ik graag wat meer uit, zeker met lipkleuren. In dit artikel deel ik mijn 8 favoriete lipproducten van dit moment met jullie. Meeste zijn best wel opvallend maar daar hou ik wel van!  (meer…)