lipsticks

18 maart 2018 Uit Door admin

november 13, 2016

Lotte Make-up catrice, favorieten, lipproducten, lipstick, lipsticks, liquid lipstick, liquid lipsticks, MAC, NYX 8 Comments

Heb ik al gezegd dat herfst mijn favoriete seizoen is qua make-up? Oh ja, al een keer of tien… Maar het is wel echt waar, in de herfst pak ik graag wat meer uit, zeker met lipkleuren. In dit artikel deel ik mijn 8 favoriete lipproducten van dit moment met jullie. Meeste zijn best wel opvallend maar daar hou ik wel van!  (meer…)

juli 18, 2016

Lotte Make-up, Reviews, Video lipstick, lipsticks, Makeup Revolution, review, video 1 Comment

Lipsticks voor maar €1,50?! Dat moest ik natuurlijk testen. Al een tijdje heb ik drie kleuren van de Makeup Revolution Amazing Lipsticks in mijn bezit, maar een paar weken geleden bestelde ik er nog drie bij. In deze video swatch ik ze allemaal voor jullie + geef ik mijn mening over deze enorm betaalbare lipsticks. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 17, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, lipsticks, P2, review 12 Comments

Een paar weken geleden was ik in Duitsland en ik kon het echt niet laten om naar de DM te gaan. Ze hebben daar super veel leuke goedkope merken waaronder ook P2. P2 heeft het hele lip assortiment helemaal vernieuwd en er zaten een aantal mooie lipsticks tussen. Van mezelf mocht ik er twee meenemen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik koos voor lekker opvallende kleurtjes, leuk voor de lente!
(meer…)

januari 6, 2016

Lotte Make-up, Reviews essence, lipstick, lipsticks, review 6 Comments

Naast highlighter is en blijft lipstick echt wel één van mijn favoriete beauty producten. Ik weet niet hoeveel ik er exact heb maar het gaat denk ik al wel richting de 50. Pas kocht ik drie budget lipsticks van Essence. Ik had er al 6 maar er waren nog steeds een aantal kleurtjes die ik erg mooi vond maar nog nooit had gekocht.

(meer…)

januari 1, 2016

Lotte Make-up, Video essence, lipstick, lipsticks, swatches, video 4 Comments

In deze video swatch ik al mijn longlasting lipsticks van Essence. Ik heb er op het moment negen en die swatch ik dus ook allemaal voor jullie! Helaas is niet alles helemaal scherp maar ik hoop dat jullie het toch een leuke video vinden. Laat trouwens ook in de comments achter of je vaker swatch video’s wilt zien op mijn kanaal en waarvan dan ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 13, 2015

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, lipstick, lipsticks, review 13 Comments

Ik ben echt een lipstick junkie. Lipstick is echt veruit mijn favoriete make-up product. Ik heb drie mega goedkope lipsticks van de site www.bornprettystore.com mogen ontvangen die ik voor jullie mag reviewen. Ik koos drie totaal verschillende kleurtjes. De lipstick hebben een wat andere vorm dan wat je gewend bent van een traditionele lipstick dus ik was wel erg benieuwd! (meer…)