liquid lipstick

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 10, 2016

Lotte Make-up, Reviews liquid lipstick, provocalips, review, rimmel, rimmel london 4 Comments

Een paar weken geleden hebben jullie kunnen zien dat ik liquid lipsticks van de Action had getest. Ik had gehoopt dat dat goede dupes zouden zijn voor de Rimmel provocalips. Helaas was dit niet het geval. Toen had ik toch wel zin om weer een keer een nieuw kleurtje van de provocalips te kopen. Ik had er al drie maar de kleur 200 I’ll call you vond ik ook wel erg mooi. (meer…)

juni 15, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, lipgloss, liquid lipstick, review 7 Comments

Een paar weken geleden maakte ik een eerste indruk video van deze producten van de Action. Ik had toen een beetje gemengde gevoelens over dit product en ik besloot dat ik het nog wat langer wilde testen. Ondertussen heb ik ze langer getest en heb ik een uitgebreide review voor jullie. (meer…)

mei 27, 2016

Lotte Make-up, Reviews, Video Action, first impression, liquid lipstick, video 1 Comment

Toen ik laatst bij de Action was, zag ik een aantal liquid lipsticks hangen. Het product deed me meteen heel erg denken aan de Rimmel Provocalips die ik echt geweldig vind, dus ik besloot ze te proberen. In deze video mijn first impression en de swatches van alle kleuren ♥ Doe een duimpje omhoog als je vaker dit soort video’s wilt! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 17, 2016

Lotte Beauty, Make-up, Reviews lip stain, liquid lipstick, nagellak, NYC, review 10 Comments

Rode nagels en rode lippen. I love it! Toen ik een pakketje van NYC ontving was ik dan ook blij verrast om te zien dat er een rode nagellak en lipkleur in zat. NYC is enorm budget maar ik heb pas een paar producten van dit merk geprobeerd. Ik was daarom ook erg benieuwd. Vandaag de eerste review van de gel gloss nail polish en de smooch proof liquid lip stain. (meer…)

januari 13, 2016

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, liquid lipstick, review 13 Comments

Steeds meer merken komen uit met liquid lipsticks. Helaas is het wel vaak moeilijk om betaalbare versies hiervan te vinden. Van bornprettystore ontving ik 6 leuke kleurtjes die ik voor jullie kon testen. Benieuwd of het wat is of dat je het beter kan overslaan? Kijk dan snel verder! (meer…)

december 20, 2015

Lotte Make-up, Reviews lightinthebox, lipstick, liquid lipstick, review 6 Comments

Liquid lipsticks zijn nog steeds echt een enorme trend. Ooit reviewde ik al 3 liquid lipsticks van dit zelfde ‘merk’ waar ik toen enorm enthousiast over was. Bij lightinthebox bestelde ik er weer 2 en deze keer felle roze kleurtjes. Eventjes iets meer uit mijn comfort zone. Ze kosten slechts $2 wat echt geen geld is natuurlijk. (meer…)