Lotte

Lotte

19 oktober 2017 Uit Door admin

september 27, 2017

Lotte Lifestyle decoratie, kamerplanten, planten 4 Comments

dsc_2447-4589131 Planten in huis kunnen een ruimte echt helemaal opleuken. Naast dat het gewoon weg erg leuk staat, is het niet alleen mooi, maar ook nog eens erg gezond en goed voor de lucht in je kamer! Ik heb drie nieuwe (en makkelijke!) kamerplanten in mijn slaapkamer staan die ik vandaag graag met je deel. (meer…)

september 11, 2017

Lotte Aanbiedingen aanbiedingen 5 Comments

untitled-2091634
Jaaa, dit artikel is eindelijk sinds een lange tijd weer terug! Mijn trouwe volgers weten misschien nog wel dat ik maandenlang om de week een ‘beste aanbiedingen van de week’ artikel plaatste en ik ben van plan dit weer te gaan doen. Ik laat je de beste aanbiedingen zien op het gebied van make-up, beauty en fashion. Zo hoef je zelf niet alle folders door te bladeren of op internet op zoek te gaan naar kortingscodes, dat heb ik al voor je gedaan! Het is weer een mooie verzameling geworden, dus zeker even de moeite waard om te bekijken en er gebruik van te maken. (meer…)

september 7, 2017

Lotte Make-up, Reviews oogschaduw, oogschaduw palette, palette, review, sleek 5 Comments

dsc_2321-2594688 Het begint al eerder donker te worden, het weer wordt kouder, het regent meer. Dat kan maar één ding betekenen, de herfst komt eraan. Mijn make-up pas ik ook wel eens aan om wat meer in de stemming te komen voor de herfstige dagen. Dit palette, de Sleek ultra mattes v2, ligt al bijna een half jaar ongebruikt in mijn stash, maar nu vond ik het een goede tijd om hem eens tevoorschijn te halen en te testen.  (meer…)

augustus 25, 2017

Lotte Make-up, Reviews essence, lipstick, review 9 Comments

dsc_2236-8040212 Na de hele matte lipstick hype zijn er ook steeds meer merken die wat meer in gaan op de glossy lippen. Eerlijk gezegd heb ik het ook wel een beetje gehad met de matte lippen en betrap ik mezelf er steeds vaker op dat ik voor een wat minder gepigmenteerde lipstick met een shine ga of een lip gloss. Ik heb ook twee lipsticks gekocht van Essence uit de sheer & shine lijn. Ze zijn ontzettend goedkoop dus ik wilde ze graag proberen en toevoegen aan mijn glossy lip producten collectie.  (meer…)

augustus 15, 2017

Lotte Fashion fashion, kleding, lascana, outdit of the day, outfit, zomer 5 Comments

dsc_2184-9024408 De zomer heeft zich in Nederland nog niet heel vaak laten zien. Grote kans wel dat we allemaal al wat zomerse kleding hebben ingeslagen die we nu niet kunnen dragen. Of nog wat anders, ondanks het niet zo beste weer willen we toch comfortabele strand- /zomerkleding kunnen dragen. Ik laat je vandaag wat leuke en comfortabele strandkleding zien en geef je tips hoe je ze kan stylen voor elke dag! (meer…)

augustus 9, 2017

Lotte Beauty gel nagels, nagellak, sensationail 6 Comments

dsc_2179-2359899 Sinds twee maanden heb ik een UV lamp en gebruik ik gel nagellak. Ik wilde al heel lang zo’n lamp + gel nagellak aangezien ik nog al brosse en slappe nagels heb. Nagellak gaat er enorm snel af en m’n nagels breken ook veel te snel. Gel nagels leken me daarom wel een goede manier om ze wat mooier te laten lijken. Vandaag laat ik aan jullie  zien hoe ik dat doe en welke producten ik daar allemaal voor gebruik.  (meer…)