Luven Saturatiemeter – Saturatiemeter Zuurstofmeter Vinger – Zuurstofmeter – Oximeter – Saturatiemeter Best Getest – Saturatiemeter Vinger – Zwart

7 januari 2022 0 Door admin

Neem geen risico’s, hou accuraat je hartslag- en bloedsaturatie bij! Ga je de deur uit of ben je vaak lang alleen thuis? Dan is het een goed idee om een hartslag- en saturatiemeter bij de hand te hebben, zeker als je al een dagje ouder wordt of intens sport. Zo kun je snel zelf ingrijpen mocht er iets mis zijn!

Compact en eenvoudig in gebruik

Je kan de hartslag- en bloedsaturatiemeter van Luven overal waar je maar wilt meenemen. De meter is compact genoeg om eenvoudig in je broekzak of handtas te passen. Je kan dankzij een handig koordje de meter ook rond je hals dragen wanneer je gaat wandelen of sporten.

Onze hartslag- en bloedsaturatiemeter is gemakkelijk om te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is je wijsvinger in het apparaatje te plaatsen. Hierna doet de meter pijnloos en snel enkele belangrijke metingen die je meer inzicht in je gezondheid geven.

Snelle accurate metingen

In slechts enkele seconden na het aanbrengen van de meter op je wijsvinger krijg je een accurate meting in real-time van meerdere belangrijke medische gegevens:

Hemoglobine saturatie(SpO2): Dit is de waarde die aangeeft hoeveel van de rode bloedcellen met zuurstof heeft gebonden. Met de meter kun je tot op 1% precies bijhouden hoe hoog je bloedsaturatie is op dit moment. Deze waarde kennen is belangrijk want langdurig onder de 90% bloedsaturatie (hypoxemie) zitten kan je gezondheid schaden.

Hartslag: De hartslagmeter kan lang voordat je het doorhebt aangeven dat er een probleem is met je hartslag. Het is aan te raden om deze mee te nemen wanneer je een rondje gaat lopen om er zeker van te zijn dat je verantwoord aan het sporten bent.

Perfusie-Index (PI): Dit is de doorbloeding van het weefsel, hoe hoger deze waarde is hoe krachtiger de doorbloeding en de polsslag.

Je hoeft geen medische kennis te hebben om deze waarden te interpreteren! De hartslag- en bloedsaturatiemeter van Luven is zo geprogrammeerd dat er een alarmgeluid te horen is wanneer er een waarde over de ingestelde limiet gaat.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/luven-saturatiemeter-saturatiemeter-zuurstofmeter-vinger-zuurstofmeter-oximeter-saturatiemeter-best-getest-saturatiemeter-vinger-zwart/9300000071247237/