mac lipstick

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 7, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, MAC, mac lipstick, review 13 Comments

Ik ben echt gek op felle lipsticks, maar soms wil ik ook wel eens iets draagbaarders. Mijn zoektocht naar de perfect neutrale lipsticks was tot nu toe nog niet heel erg succesvol. Een aantal weken geleden kocht ik de kleur Retro van MAC, eentje die ook al een tijd op mijn wihslist stond. En ja hoor, eindelijk heb ik mijn perfecte everyday lipstick gevonden! (meer…)

juni 22, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, MAC, mac lipstick, review 15 Comments

Craving was een kleurtje die al heel erg lang op mijn wishlist stond. Na bijna een jaar twijfelen heb ik hem toch eindelijk gekocht bij de Douglas. Ik ben mega blij dat ik deze eindelijk aan mijn stash heb toegevoegd. In dit artikel zul je wel zien waarom en daarnaast vergelijk ik hem ook met mijn andere roze lipstick van MAC, de kleur Mehr.
(meer…)

juni 11, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, MAC, mac lipstick, review, swatch, swatches 12 Comments

Ik had pas drie mac lipsticks in mijn bezit en ik vond het wel tijd om mezelf een beetje te verwennen en weer een paar mooie kleurtjes voor mezelf te kopen. Eentje die ik al heel lang op het oog had, was de kleur chili. Misschien niet een heel erg geschikt kleurtje voor deze tijd van het jaar maar ik moest hem gewoon hebben! Je zult wel merken waarom haha. (meer…)