MAC

18 maart 2018 Uit Door admin

november 13, 2016

Lotte Make-up catrice, favorieten, lipproducten, lipstick, lipsticks, liquid lipstick, liquid lipsticks, MAC, NYX 8 Comments

Heb ik al gezegd dat herfst mijn favoriete seizoen is qua make-up? Oh ja, al een keer of tien… Maar het is wel echt waar, in de herfst pak ik graag wat meer uit, zeker met lipkleuren. In dit artikel deel ik mijn 8 favoriete lipproducten van dit moment met jullie. Meeste zijn best wel opvallend maar daar hou ik wel van!  (meer…)

juli 7, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, MAC, mac lipstick, review 14 Comments

Ik ben echt gek op felle lipsticks, maar soms wil ik ook wel eens iets draagbaarders. Mijn zoektocht naar de perfect neutrale lipsticks was tot nu toe nog niet heel erg succesvol. Een aantal weken geleden kocht ik de kleur Retro van MAC, eentje die ook al een tijd op mijn wihslist stond. En ja hoor, eindelijk heb ik mijn perfecte everyday lipstick gevonden! (meer…)

juni 22, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, MAC, mac lipstick, review 15 Comments

Craving was een kleurtje die al heel erg lang op mijn wishlist stond. Na bijna een jaar twijfelen heb ik hem toch eindelijk gekocht bij de Douglas. Ik ben mega blij dat ik deze eindelijk aan mijn stash heb toegevoegd. In dit artikel zul je wel zien waarom en daarnaast vergelijk ik hem ook met mijn andere roze lipstick van MAC, de kleur Mehr.
(meer…)

juni 17, 2016

Lotte Beauty, Make-up, Shoplogs, Video Action, MAC, Makeup Revolution, miss sporty, NYC, shoplog, video 2 Comments

Ik heb weer een hoop leuke nieuwe beauty items gekocht en binnengekregen die ik graag aan jullie laat zien. Ik ben onder anderen bij de Action, Kruidvat, Etos, Trekpleister en Douglas geweest. Geloof me, het zijn een hoop items haha! Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 11, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, MAC, mac lipstick, review, swatch, swatches 12 Comments

Ik had pas drie mac lipsticks in mijn bezit en ik vond het wel tijd om mezelf een beetje te verwennen en weer een paar mooie kleurtjes voor mezelf te kopen. Eentje die ik al heel lang op het oog had, was de kleur chili. Misschien niet een heel erg geschikt kleurtje voor deze tijd van het jaar maar ik moest hem gewoon hebben! Je zult wel merken waarom haha. (meer…)

juni 4, 2016

Lotte Make-up catrice, essence, MAC, Makeup Revolution, real techniques, rimmel, rimmel london, wishlist 16 Comments

Ondanks het feit dat mijn make-up stash al veel te groot is, wil ik toch nog heel veel nieuwe producten eraan toevoegen. Ik heb enorm veel mooie producten op het oog die ik graag zou willen kopen. Ik heb ze allemaal op een rijtje gezet in dit artikel. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk al heel veel producten ervan af strepen! (meer…)