Make-up wishlist van dit moment

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 4, 2016

Ondanks het feit dat mijn make-up stash al veel te groot is, wil ik toch nog heel veel nieuwe producten eraan toevoegen. Ik heb enorm veel mooie producten op het oog die ik graag zou willen kopen. Ik heb ze allemaal op een rijtje gezet in dit artikel. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk al heel veel producten ervan af strepen!

Nu alweer meer dan een half jaar geleden kocht ik mijn eerste drie MAC lipsticks. Ik ben er nog steeds echt helemaal verliefd op en wil er dolgraag meer. Ondertussen kan ik alvast zeggen dat ik al drie van deze lipsticks van mijn lijstje heb kunnen afstrepen, yeah! De kleuren die ik zeker nog wil hebben zijn retro, chilli, craving, impassioned, brick-o-la en taupe.

Op de een of andere manier trekt het merk Rimmel London mij ook altijd wel heel erg aan. Ik vind het een mooi ‘tussen’ merk. Het is zeker niet high end maar ook weer niet low-budget. Al tijden ben ik helemaal fan van de provocalips. Ik heb al drie kleurtjes maar eigenlijk wil ik er nog wel meer. De kleur 200 I’ll call you spreekt me heel erg aan. Ook ben ik super benieuwd naar de kate moss sculpting & highlighting kit. Hij ziet er niet alleen prachtig uit, maar volgens mij werkt hij ook heel goed. Ik ben ook nog echt op zoek naar een nieuwe bronzer. Volgens mij zijn de bronzers van Rimmel ook wel heel fijn dus ik zou deze natural bronzer wel graag een keer willen proberen. Mijn ultiem favoriete foundation is de match perfection foundation, maar blijkbaar is daar ook een concealer van! I need that!

Makeup Revolution is en blijft toch wel echt mijn favoriete merk. Zeker wanneer het aankomt op de paletten. Er staan ook nog twee blushes op mijn wishlist, beide heel natuurlijke kleurtjes. Dit zijn de kleuren treat en love. Ik ben ook nog steeds op zoek naar een mooi en betaalbaar contour palette. Ik weet nog niet of ik de cream versie of de poeder versie wil (of allebei, lol) maar deze van Makeup Revolution lijkt me heel fijn! Highlighters heb je ook nooit genoeg en toen ik dit radiance palette zag, ging mijn hart sneller kloppen. Wat een prachtige highlighters! Zo ongeveer al mijn oogschaduw paletten zijn van Makeup Revolution. Chocolate vice en iconic smokey wil ik zeker nog aan mijn stash toevoegen. Mocht je het je trouwens afvragen, ik bestel al mijn Makeup Revolution producten eigenlijk altijd bij Make-Up Mustaves.

We zijn alweer bij de laatste paar producten aangekomen. Naast alle prachtige nude lipsticks die ik van MAC graag zou willen hebben, wil ik ook zeker nog een aantal in your face kleuren. Deze twee zijn wederom van Makeup Revolution uit de iconic lijn in de kleuren liberty en not in love. Ik had ook super veel goeds gehoord over de Real Techniques miracle complexion sponge. Het schijnt een hele goede dupe te zijn voor de beauty blender dus ik ben benieuwd! Serena heeft ook haar eigen limited edition palette heeft uitgebracht in samenwerking met Essence. Ik ben heel erg bang dat ik te laat ben om hem nog te kunnen kopen, maar mocht ik hem tegenkomen, dan koop ik hem zonder twijfel! Echt een prachtig palette! En last but not least, staan er nog twee lakjes van Catrice op mijn wishlist in de kleuren you’re on my mint en sweet macaron sin.

Wat staat er echt nog op jouw wishlist?