Makeup Revolution

Makeup Revolution

18 maart 2018 Uit Door admin

maart 13, 2017

Lotte Make-up, Reviews chocolade palette, I heart makeup, Makeup Revolution, oogschaduw, palette, review 13 Comments

Ik krijg nog steeds geen genoeg van de Chocolade paletten van I Heart Makeup. Ik had er al maar liefst 4 in mijn stash liggen, maar sinds kort is er een vijfde familielid bij gekomen. Dit is een van de nieuwe paletten, Chocolate and Peaches. Zou dit een goede keiharde dupe voor het Sweet Peach palette van Too Faced zijn? (meer…)

maart 5, 2017

Lotte Make-up, Reviews highlighter, Makeup Revolution, palette, review 3 Comments

Highlighter is echt toch wel één van mijn favoriete onderdelen van make-up. Van beauty88.nl ontving ik dit prachtige budget palette van Makeup Revolution met maar liefst 8 highlighters. Allemaal verschillende kleuren, voor ieder wel wat wils. Ik heb al heel wat producten van dit merk geprobeerd, en was vaak enthousiast, dus ik heb zeer hoge verwachtingen!

(meer…)

december 8, 2016

Lotte Make-up, Reviews I heart makeup, Makeup Revolution, oogschaudw, palette, review 8 Comments

De laatste tijd komen er steeds meer chocolade paletten uit van I heart Makeup. Ze blijven ook gewoon ontzettend leuk. Ik heb er nu vier in mijn bezit. Deze, Salted Caramel, lag al best een tijdje ongebruikt in mijn stash. Tijd om hem te testen dus! Van de andere was ik al enorm fan, dus voor deze heb ik ook hoge verwachtingen. (meer…)

augustus 4, 2016

Lotte Make-up, Reviews Makeup Revolution, oogschaduw, oogschaduw palette, palette, review 9 Comments

dsc_1229-3937483 Toen ik laatst in mijn palette lade keek, zag ik dat deze echt overvol zat. Maar dat weerhoudt mij er niet van nog meer prachtige paletten te kopen. Makeup Revolution is asboluut mijn favoriete merk als het aankomt op oogschaduw paletten. Toen ik dit palette zag, moest ik hem gewoon hebben. Veel verschillende kleuren en ook nog eens een aantrekkelijk design. (meer…)

juli 30, 2016

Lotte Make-up, Reviews highlighter, Makeup Revolution, review 8 Comments

dsc_1024-1420520 De laatste tijd ga ik soms misschien een beetje ‘overboard’ met de glow. Maar laten we eerlijk zijn, is er echt zoiets als te veel highlighter? Toen ik zag dat mijn favoriete make-up merk uitkwam met dupes voor de shimmer bricks van Bobbi Brown moest ik er wel eentje proberen. Ik koos voor Radiant.

(meer…)

juli 18, 2016

Lotte Make-up, Reviews, Video lipstick, lipsticks, Makeup Revolution, review, video 1 Comment

Lipsticks voor maar €1,50?! Dat moest ik natuurlijk testen. Al een tijdje heb ik drie kleuren van de Makeup Revolution Amazing Lipsticks in mijn bezit, maar een paar weken geleden bestelde ik er nog drie bij. In deze video swatch ik ze allemaal voor jullie + geef ik mijn mening over deze enorm betaalbare lipsticks. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.