Manieren Om Extra Geld Te Verdienen

Manieren Om Extra Geld Te Verdienen

24 mei 2019 Uit Door admin

Er zijn vele manieren om legaal extra geld bij te verdienen. Dit kan zelfs naast een vaste dienstbetrekking, of als je genoeg extra geld verdiend als zelfstandige of ZZP’er. Iedereen heeft wel een paar uurtjes per week of per dag over om iets extra’s te doen. De meeste mensen kiezen er echter voor om die tijd te verdoen voor de televisie of het internet. Echter, anderen verkiezen de optie om die uren net nuttig in te vullen met een activiteit die geld in het laatje brengt en zo dus extra geld te verdienen.

Er zijn legio mogelijkheden om bij allerlei bedrijven buiten normale uren eenvoudig werk te doen, als schoon maak of vakken vullen. Dit kan vaak in de avond- of nachtelijke uren. Zo zet je jouw vrije tijd dus om in geld.

Echter, iedereen heeft wel een vaardigheid die waarde heeft voor iemand anders. Dan zou je jouw vaardigheden of zelfs jouw kennis dus kunnen verkopen. Dit noemen we dan freelancen.

Freelancen

Een freelancer werkt in principe voor zichzelf, zonder vast contract, en zonder vaste uren. Hoe kun jij gaan freelancen? De komst van het internet heeft het aantal freelancers wereldwijd alleen maar vergroot, en vele freelancers hebben van hun bijverdienste een volwaardig inkomen verworven.

Als freelancer zal in het begin het geld echt niet binnenstromen, je zult eerst een beetje een naam voor jezelf moeten opbouwen, een aantal klanten bedienen, en wellicht meerder orders van jouw vaste klanten gaan ontvangen, zo krijg je langzaam wat naamsbekendheid. Zorg dat je eerlijk bent over wat je wel en niet kunt, en lever goede klantenservice, zo krijg je blije klanten die graag over jouw diensten aan anderen vertellen. Social media kan je verder helpen bij je naamsbekendheid.

Online Freelance Platforms

www.freelancer.com

www.odesk.com

www.fiverr.com

Deze drie website zijn maar een zeer kleine greep aan freelance websites waar jij extra geld kunt verdienen. Er zijn bijvoorbeeld ook speciale websites voor ontwerpers, en computerprogrammeurs