mascara

18 augustus 2017 Uit Door admin

maart 2, 2017

Lotte Make-up, Reviews mascara, miss sporty, review 8 Comments

Ik vind het altijd leuk om nieuwe budget mascara’s te testen. Miss Sporty is gekomen met een hele nieuwe lijn, Really Me, waar dus ook een mascara in zit. De verpakking is in ieder geval al enorm schattig, maar is de werking ook goed? Ik heb hem voor je getest!

(meer…)

oktober 20, 2016

Lotte Make-up, Reviews mascara, NYC, review 4 Comments

De laatste tijd zie je het bij steeds meer merken, mascara’s die je eigen wimpers beloven zwarter te maken. Nu is ook NYC uitgekomen met zo’n tint mascara. Altijd leuk wanneer een budget merk met een trend meegaat. Ik kan altijd wel een nieuwe mascara gebruiken want deze zijn natuurlijk niet zo lang houdbaar. Ik heb ook niet heel spectaculaire wimpers van mezelf dus ik ben ook altijd op zoek naar eentje die me nog meer volume en lengte geeft. (meer…)

oktober 1, 2016

Lotte Make-up, Reviews mascara, NYC, review 6 Comments

Wimpers zijn eigenlijk maar een super klein onderdeel van je gezicht, maar ze kunnen je look echt afmaken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en betere budget mascara’s. Merken komen ook echt uit met de gekste borsteltjes. Sommige werken, sommige niet. Van NYC ontving ik de Full Impact mascara die ook echt een heel interessant borsteltje heeft. Of het ook goed werkt kun je in dit artikel zien. (meer…)

augustus 25, 2016

Lotte Make-up, Reviews eyeliner, mascara, miss sporty, oogpotlood, review 3 Comments

Miss Sporty is echt een merk dat ik steeds meer ben gaan waarderen het afgelopen jaar. Het is misschien niet overal even goed verkrijgbaar, maar mocht je bij de Etos zijn zou ik zeker eens bij het schap gaan kijken. Ik ontving de nieuwe 100% rock pump up booster mascara & eyeliner. Ik heb ze nu een tijdje getest en deel graag mijn mening met jullie.

(meer…)

juli 26, 2016

Lotte Make-up, Reviews mascara, miss sporty, review, waterproof 3 Comments

Zweet en zwemmen zijn funest voor je mascara. In de zomer overleef je bijna niet zonder een goede waterproof mascara. Normaal gesproken draag ik nooit waterproof make-up (want het is echt een ramp om eraf te halen), maar met het warme weer moest ik er toch ook maar aan gaan geloven. 1 probleem, ik had er geen. Van Miss Sporty ontving ik deze waterproof mascara dus ik kon niet wachten om hem te proberen. (meer…)

mei 7, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, concealer, mascara, oogschaduw, review 9 Comments

Nog meer make-up reviews van de Action! Ik vind het gewoon ontzettend leuk om make-up producten van de Action te testen want het is gewoon zo ontzettend goedkoop. Bij een vriendin zag ik een keer dit setje en zij zei dat hij heel erg goed werkte. Ik werd eigenlijk wel benieuwd en besloot er eentje mee te nemen. Er waren twee varianten, smokey en nude, maar ik koos voor nude.
(meer…)