mat

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 1, 2016

Lotte Make-up, Reviews essence, lipgloss, mat, review 11 Comments

Essence is met heel veel nieuwe producten gekomen waar ik ontzettend hebberig van werd, maar het product waar ik het meest benieuwd naar was, zijn de matt matt matt longlastig lipglosses. Na ik de versie van Catrice had geprobeerd, was ik ook wel benieuwd wat Essence ervan had gebrouwen. Het kleurtje die ik het mooist vond was 03 Girl of today, dus die ging met mij mee naar huis.

(meer…)

augustus 20, 2016

Lotte Make-up, Reviews catrice, lip cream, mat, review 17 Comments

Toen ik de nieuwe collectie van Catrice zag was ik meteen ontzettend benieuwd naar de velvet matt lip creams. Ik vind matte lipproducten altijd heel erg mooi, maar echte liquid lipsticks vind ik heel vervelend aanvoelen op mijn lippen. Het woord cream maakte mij daarom heel nieuwsgierig. Er zijn 6 kleuren verkrijgbaar waarvan ik de meest neutrale kleur koos, 030 Hazel-Rose Royce. Een my lips but better tint. (meer…)

april 18, 2015

Lotte Make-up, Reviews HEMA, lip, lipstick, mat, review 7 Comments

Op verschillende blogs heb ik ze al voorbij zien komen, de soft matt lipbalms van de HEMA. Ik ben gek op matte lipproducten en toen ik de kleuren ook nog zag was ik al helemaal verkocht. Ik ben gegaan voor een fel roze kleur, de kleur 05. (meer…)