Medi Steady® Saturatiemeter – Blauw – Oximeter – Zuurstofmeter – Saturatiemeter zuurstofmeter vinger – Zuurstofmeter met hartslagmeter – Saturatiemeter met hartslagmeter – Saturatiemeter best getest – Saturatie – Saturatiemeters -Inclusief batterijen

7 januari 2022 0 Door admin

We leven momenteel in een tijd waarin gezondheid belangrijker is dan ooit. Achter de schermen hebben wij maandenlang geavanceerd onderzoek gedaan om onze nieuwste Medi Steady® saturatiemeter te kunnen introduceren waarmee u vanaf nu veilig en snel uw hartslag en zuurstofgehalte op ieder moment van de dag nauwlettend in de gaten kunt houden.

De functies van de Medi Steady® saturatiemeter
Onze gebruikersvriendelijke saturatiemeter beschikt over de allernieuwste functies die nodig zijn voor een accurate meting van de hartslagfrequentie en de zuurstofverzadiging (SpO2) van het bloed. Deze meetgegevens worden na enkele seconden weergegeven op het vernieuwde display in cijfers maar ook in golf en staafdiagrammen. Door de eenvoudige One Touch-bediening kunt met een druk op de knop eenvoudig de weergavemogelijkheid op de saturatiemeter aanpassen naar de door uw gewenste stand voor een optimale leesbaarheid. Tot slot beschikt de Medi Steady® saturatiemeter over een energiebesparende automatische uitschakeling nadat u uw vinger verwijdert uit de saturatiemeter.

Voordelen van de Medi Steady® saturatiemeter
✔ Snelle meting
✔ Eenvoudig in gebruik
✔ Vernieuwd scherm (OLED-kleurendisplay)
✔ Toont het batterijlevel
✔ Accuraat
✔ 100 procent pijnloos
✔ Energiebesparend
✔ Automatische uitschakeling
✔ Inclusief AAA batterijen
✔ Inclusief draagkoord
✔ Inclusief handleiding

Corona en de Medi Steady® Saturatiemeter
Een groot effect van het coronavirus is dat bij een aantal mensen die het virus erg onder de leden hebben veelal ervaren dat zuurstof op dat moment moeilijker opgenomen wordt in het bloed. Dit komt omdat er een barrière van vocht in de longen zit waar het zuurstof doorheen moet gaan. Dit heeft als gevolg dat de saturatie zal dalen. Heeft u het coronavirus of heeft u het reeds gehad, zorg er dan voor dat u uw saturatie in de loop van de dag vijf keer meet om zo het verdere verloop van het virus in de gaten te houden.

Honderden zorginstellingen en particulieren gingen u voor
Wij leveren al sinds jaar en dag gecertificeerde saturatiemeters aan diverse zorginstellingen en particulieren in heel de Benelux. Over de jaren heen is het onze missie geworden om de zorg voor iedereen betaalbaar te maken. Echter is het voor ons ook van belang dat ondanks onze scherpe prijzen de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit doen wij door de nieuwste medische ontwikkelingen op de voet te volgen.

Geschikt voor
De saturatiemeter is er voor mensen die zo nu en dan of regelmatig hun hartslag en zuurstofgehalte in gaten willen houden.

✔ Sporters
✔ Hartpatiënten
✔ Longpatiënten
✔ Mensen op leeftijd
✔ Zwangere vrouwen
✔ Rokers die willen stoppen
✔ Mensen op leeftijd
✔ EHBO’ers
✔ Coronapatiënten

Gebruiksaanwijzing
De saturatiemeter is voor iedereen zeer eenvoudig in gebruik te stellen. U dient slechts de bijgeleverde AAA-batterijen te installeren in de saturatiemeter en de volgende stappen te volgen.

Stap 1. Bevestig de saturatiemeter rondom de vinger.
Stap 2.
Druk op de knop van de saturatiemeter.
Stap 3.
Wacht +/- 15 seconden op het resultaat.
Stap 4.
Lees de resultaten van de saturatiemeter.
Stap 5.
De saturatiemeter schakelt automatisch uit als u uw vinger verwijdert.

LET OP: PLAATS DE BATTERIJEN OMGEKEERD VAN ELKAAR IN DE SATURATIEMETER!

Tips van onze experts
Onze experts raden aan om bij het gebruik van de Medi Steady® saturatiemeter het volgende in acht te nemen voor optimaal resultaat:

Zorg ervoor dat uw vinger schoon is.
Gebruik altijd dezelfde vinger voor een accurate meting.
Houdt uw hand tijdens de meting zo stil als mogelijk is.
Nepnagel of nagellak kunnen onnauwkeurige Sp02-waarden veroorzaken.
Zorg ervoor dat u niet lang dan 8 seconden meet, dit zorgt voor een onbetrouwbare meting. Bij twijfel kunt altijd uw huisarts contacteren.

Specificaties
Type display: OLED Display
Merk: Medi Steady®
Meetbereik zuurstofverzadiging (SpO2): 70% – 99% – ±2% accuraat
Meetbereik hartslagfrequentie: 30BPM – 240BPM – ±1% accuraat
Voeding: 2x AAA-alkaline batterijen (In verpakking)
Kleur: Blauw, Wit of Zwart

Inhoud van de verpakking
1x Medi Steady® saturatiemeter
1x Handleiding (Nederlands)
1x Gratis keycord
2x Gratis AAA-alkaline batterijen

100% Tevredenheidsgarantie
Wij van Medi Steady® bieden op al onze producten de mogelijkheid om 30 dagen te testen en wel 5 jaar garantie! Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Bestel vandaag en zorg ervoor dat u vanaf nu ook zelf altijd veilig en snel inzicht heeft op uw gezondheid!

Bij Medi Steady® is de verzending binnen Nederland én naar België altijd GRATIS, óók onder de €20,00

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/medi-steady-saturatiemeter-blauw-oximeter-zuurstofmeter-saturatiemeter-zuurstofmeter-vinger-zuurstofmeter-met-hartslagmeter-saturatiemeter-met-hartslagmeter-saturatiemeter-best-getest-saturatie-saturatiemeters-inclusief-batterijen/9300000020427514/