Mijn 10 favoriete Nederlandse blogs

6 maart 2016 Uit Door admin

juli 1, 2015

Ik doe in mijn vrije tijd bijna niets anders dan blogs lezen. Ik volg er dan ook ontzettend veel. Op mijn YouTube kanaal hebben jullie misschien al gezien dat er een paar 10 favoriete video’s online zijn gekomen maar ik dacht dat het misschien ook wel leuk was om deze serie door te zetten op mijn blog. Vandaag vertel ik jullie wat over mijn 10 favoriete blogs!

BeautyCloud – Echt een geweldige beauty blog. De foto’s zijn fantastisch, de artikelen zijn fijn en leuk om te lezen en je kunt er veel goede reviews en prachtige make-up looks vinden.  

Lotte Loves Beauty – Ik weet zeker dat veel meiden deze blog al volgen maar toch behoort de blog van Lotte, naamgenootje, echt tot mijn favoriete blogs. De site heeft een mooie frisse uitstraling, de foto’s zijn mooi en de blogster is zelf ook een ontzettend leuk persoon.

Fablouise – Ook Fablouise heeft weer prachtige foto’s en leuke artikelen. Ook weer echt een typische beauty blog met foto’s om bij weg te dromen. Zoals je misschien al merkt, mooi foto’s trekken mij snel aan haha!

BeautybyEsmeex – De blog van Esmée lees ik ook heel erg graag. Ze maakt prachtige foto’s en ze schrijft leuke artikelen. Ook leuk vind ik dat ze (ook) pas 15 is en ik vind het toch altijd wel leuk om blogs te volgen van leeftijdsgenootjes!

Belle Vie Fashion – Weer zo’n frisse beauty blog met mooie lichte foto’s. Je vind daar ook weer veel reviews en dat vind ik altijd leuk om te lezen. Ook is de blogster Priscilla op het moment zwanger en ik kan eerlijk gezegd ook niet wachten tot ze met meer baby shoplogs/artikelen komt. Ook al ben ik pas 15, niets is schattiger en mooier dan een klein kind.

Vera Camilla –  Waarschijnlijk kent iedereen Vera al wel maar ze hoort echt in dit lijstje. Ze schrijft zulke mooie en goede artikelen en ik kijk echt dagelijks op haar blog. Wat ik ook heel fijn vind aan haar blog is dat ze nog geregeld schrijft over budget producten.

BlushingBeautyNL – Hier vind je ook vaak veel budget reviews/producten waar ik natuurlijk in geïnteresseerd ben. Ook haar video’s vind ik enorm leuk om naar te kijken en ik vind Leonie ook gewoon een erg leuk persoon.

Happilyeverafterx – Een blog van twee leuke zussen. Ook weer een leuke beauty blog met een mix van vooral veel mac en budget producten. Ik lees bijna elk artikel op de site en het is een leuke veelzijdige blog. 

Love Low Budget – De naam klink alleen al alsof het voor mij gemaakt is. Zoals de naam het al zegt kun je hier veel low budget producten vinden maar daarnaast vind je er ook nog andere leuke en handige artikelen over van alles.

Glam and Glitters – Dan alweer de laatste blog en dat is die van zusjes Laura en Melissa. Een prachtige blog met een hoog gehalte aan mooie foto’s en producten. Ik bekijk en lees deze blog maar al te graag!

Dat waren mijn favoriete blogs! Laat in de reacties even achter wat voor 10 favoriete artikelen/video’s jullie nog graag zouden willen zien ♥

2469gzo-6555960