Mijn schoenen wishlist

Mijn schoenen wishlist

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 7, 2016

aug4-7570810 Ik geef toe, ik heb heel veel schoenen. Misschien wel te veel, maar toch blijf ik altijd meer schoenen willen. Ik ben er gewoon gek op en ik zie de laatste tijd weer zo veel mooie exemplaren voorbij komen die ik dolgraag aan mijn collectie zou willen toevoegen. In dit artikel laat ik jullie 9 paar zien die ik enorm graag zou willen hebben.

Chelsea boot €29,99: De chelsea boots zijn al heel lang een hype. Toch heb ik nog steeds geen mooi paar chelsea boots. Deze schoenen zag ik bij de H&M voorbij komen en ik vond ze eigenlijk gewoon perfect. Ze zijn nog vrij elegant en hebben een mooi hakje.

Zwarte creeper €29,95: Je houdt er van of je houdt er niet van, maar ik moet toegeven dat ik die hele creeper trend wel erg leuk vind. Ik heb sowieso altijd al een zwak gehad voor schoenen met een plateau. Zwart leek me wel een mooie optie en ik vind de combinatie met die bruine zool ook echt heel erg gaaf.

Witte sneaker €24,99: Witte schoenen zijn enorm besmettelijk maar ook echt prachtig. Ik heb al witte all stars maar die zijn niet compleet wit. Ook deze sneaker kwam ik gewoon weer tegen bij de H&M. Heel gaaf, zeker onder een all black outfit of iets.

Bordeaux all star €64,99: Mijn zwarte en witte all stars zijn denk ik wel mijn meest gedragen schoenen. Ik roep al heel lang dat ik ze ook in het bordeaux wil dus ik denk dat het er deze herfst maar eens van moet gaan komen. Ik ben gek op bordeaux en het is zeker ook een hele geschikte kleur voor in de herfst (wat het nu gelukkig nog lang niet is).

Hakken €34,90: Ondanks dat ik echt 30 paar schoenen heb, heb ik gewoon geen 1 paar hakken. Gewoon geen. Dat kan toch niet?! Pumps vind ik persoonlijk iets te tuttig maar dit paar hakken via Van Haren vond ik wel heel mooi.

Nike sneakers €49,90: Ik heb al een paar grijze nike sneakers en die lopen echt heerlijk! Dit zijn stiekem sportschoenen, maar als ik heel eerlijk ben zie ik geen reden waarom je deze niet als gewone schoen zou kunnen dragen. Op de een of andere manier zijn de nike sportschoenen ook veel goedkoper.

Loafers €24,90: Ik ben al helemaal fan van de brogues trend, ik heb er dan ook al twee paar van (oeps). Dit lijkt eigenlijk heel veel op die modelletjes, maar dan in de vorm van een loafer. Deze zij trouwens van de Bristol, ze hebben daar soms echt nog verbazingwekkend leuke schoenen.

♥ Clarks dupe €34,99: Een paar jaar geleden kocht ik een paar echte clarks, alleen deze hadden een sleehak. Alhoewel dat ook heel leuk kan zijn, ben ik zelf wat meer van de casual schoenen. Ik vind het model heel leuk maar om nu meteen €130 uit te geven aan een paar schoenen waarvan ik niet weet of ik het echt vaak ga dragen, vind ik een beetje enthousiast. Dit paar lijkt er heel erg op en lijkt me goed om het eens uit te proberen.

Blauwe creeper €25,00: Alhoewel ik de zwarte creepers waarschijnlijk vaker zou dragen, vind ik de blauwe ook wel heel gaaf. Deze zijn van Scapino en zijn nu in de sale voor maar €25. Ze zijn ook nog eens van echt leer dus dat lijkt me wel een goede deal.

Welk paar uit dit artikel vind jij het mooist?