MikaMax Suikerspinmachine Retro – Suikerspin Suiker – Cotton Candy Machine – 29X20cm

7 januari 2022 0 Door admin

Laat iedereen genieten van je eigen gemaakte suikerspin met deze MikaMax Suikerspinmachine Retro. In plaats van wachten op de kermis kan je nu de kermis naar je eigen huis halen met deze te gekke Suikerspinmachine. De Suikerspinmachine is ook goed te gebruiken voor je feestje in de straat, je kinderfeestje of gebruik de machine gewoon lekker thuis.

Redenen om voor de MikaMax Suikerspinmachine te kiezen:

  • Makkelijk schoon te maken met zeep en warm water
  • Werkt zowel met normale als andere kleuren suiker
  • Unieke design

Voeg suiker toe in allerlei verschillende kleuren, van groen tot rood en van blauw tot geel, om een suikerspin te maken in alle kleuren van de regenboog. Wordt de koning op je kinderfeestje met allerlei verschillende kleuren suikerspin!

De MikaMax Suikerspinmachine Retro is goed schoon te maken met warm water en zeep. De extra hoge rand en de roterende schijf kunnen beide worden gedemonteerd voor een gemakkelijke en goede reiniging op de plek waar de suikerspin wordt gemaakt.

Let op! Laat de machine ongeveer 5 minuten afkoelen na het maken van 5 suikerspinnen + suikerspin suiker zit niet inbegrepen bij de verpakking

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/mikamax-suikerspinmachine-retro-suikerspin-suiker-cotton-candy-machine-29x20cm/9300000020968082/