miss sporty

18 maart 2018 Uit Door admin

april 24, 2017

Lotte Beauty, Reviews miss sporty, nagellak, review 9 Comments

Ik ga het toegeven, de afgelopen maanden heb ik mijn nagels een beetje verwaarloosd. Waar je me eerst vrijwel nooit zonder nagellak zou spotten, was het nu meer een wonder als ik het wel droeg. Zo richting de lenten vind ik het toch wel leuk om weer wat vrolijke kleurtjes op mijn nagels te doen. Van Miss Sporty ontving ik een aantal leuke lente kleurtjes die ik graag met jullie deel.  (meer…)

maart 2, 2017

Lotte Make-up, Reviews mascara, miss sporty, review 8 Comments

Ik vind het altijd leuk om nieuwe budget mascara’s te testen. Miss Sporty is gekomen met een hele nieuwe lijn, Really Me, waar dus ook een mascara in zit. De verpakking is in ieder geval al enorm schattig, maar is de werking ook goed? Ik heb hem voor je getest!

(meer…)

februari 7, 2017

Lotte Make-up, Reviews lip balm, lipgloss, miss sporty, review 3 Comments

Na de hardcore matte lip trend heb ik het idee dat glossy lippen ook weer steeds populairder aan het worden zijn. Zelf begin ik ook steeds vaker er een lipglossje of glanzende lipstick bij te pakken. Miss Sporty is gekomen met een nieuwe lijn: Really Me. Allemaal wat meer natuurlijke make-up producten. Vandaag review ik als eerste de nieuwe lipbalm/lipgloss voor jullie, maar de komende weken komt er nog meer! (meer…)

januari 22, 2017

Lotte Make-up, Reviews lipstick, miss sporty, NYC, review 4 Comments

Ik ga door fases waarin ik vrijwel elke dag rode lipstick draag en heel lang helemaal niet. In mijn ‘nog-te-reviewen-bakje’ nog 3 prachtige low-budget rode lipsticks liggen die ik vandaag graag aan jullie laat zien. Ze zijn allemaal net even verschillend, zo kun je zelf ook kijken wat het beste bij jou zou passen.  (meer…)

november 30, 2016

Lotte Make-up, Reviews eyeliner, miss sporty, review 5 Comments

De laatste tijd vind ik het erg leuk om wat meer met make-up te experimenteren. Niet alleen met verschillende soorten looks, maar ook met verschillende soorten producten. Van Miss Sporty ontving ik twee creamy eyeliners. Multifunctionele producten die je zowel als eyeliner, oogschaduw of oogschaduw basis zou kunnen gebruiken. (meer…)

oktober 19, 2016

Lotte Beauty, Reviews miss sporty, nagellak, review 5 Comments

De Gel Shine lakjes van Miss Sporty zijn niet nieuw voor mij, maar voor de herfst is Miss Sporty uitgekomen met zesn nieuwe herfst kleurtjes waarmee je helemaal on trend zal zijn. Herfst is qua make-up en kleding echt mijn favoriete seizoen dus ik was heel benieuwd naar deze collectie. Ik heb vandaag drie kleurtjes die ik voor jullie kan swatchen/reviewen. (meer…)