MM Brands Wasmachine Verhoger – Meubelroller – Meubelverplaatser – Met 4 wielen

7 januari 2022 0 Door admin

Ook wij zitten wel eens met de handen in onze haren wanneer wij een wasmachine of ander zwaar meubel moeten verplaatsen. Om jou deze moeite, rugpijn en bezwete oksels te besparen, hebben we de ideale meubeltransporter gecreëerd. Dit meubelhondje van MM Brands verplaatst niet alleen meubels, maar is ook een stevige standaard en verhoger voor jouw wasmachine.

Opbergen en verplaatsen, hoe zwaar dan ook

De stevige poten van de MM Brands wasmachine verhoger houden jouw wasmachine, minikoelkast, tafels en andere zware meubels van tot wel 300 kg op hun plaats. Door de flexibele wielen die eronder bevestigd zijn kun jij het meubel verplaatsen wanneer nodig. Bijvoorbeeld bij een verjaardag of tijdens het klussen in huis.

Zo makkelijk om te gebruiken

Aan alle kanten zijn de standaarden van de transporthulp aan te passen. Zo stel je makkelijk de ideale hoogte in en kun je bijvoorbeeld goed bij de onderkant van het meubel, wil je er even snel met de doek langsgaan.

Krachtige materialen

Dit meubelhondje is gemaakt van stevig en hoogwaardig PP-plastic. Dit materiaal staat bekend om betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook de stalen poten zijn bestand tegen roest. Geen zorgen meer of je meubel goed bewaard wordt.

Voordelen van deze meubelroller

✔︎ Multifunctioneel. Verhoger en verplaatser in 1

✔︎ Verstelbaar. Verhoog of verlaag naar de ideale hoogte

✔︎ Geen stofje kan zich meer verbergen. Kom nu ook gemakkelijk bij de onderkant

✔︎ Geen gedoe meer met tillen. Rol het zonder moeite naar een andere plek

︎ Stevige materialen. Hoogwaardig PP-plastic en stalen poten

100% Tevredenheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Stop deze meubelroller van MM Brands nu in je winkelwagen wil je het huis comfortabel inrichten met een gemakkelijke en betaalbare oplossing!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/mm-brands-wasmachine-verhoger-meubelroller-meubelverplaatser-met-4-wielen/9300000047594744/