My Ripped Boyfriend Jeans + win een jaar lang gratis shoppen

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 30, 2016

De laatste tijd probeer ik ook steeds wat meer uit mijn comfort zone te stappen als het aankomt op kleding. Ik besteedde eerst vooral veel aandacht aan mijn make-up, maar fashion begin ik ook steeds leuker te vinden. Een tijdje geleden ontving ik een ontzettend gave broek van RumorFashion.nl. Het is totaal anders dan iets dat ik normaal zou dragen maar ik wilde wel eens wat proberen. Het is een ripped boyfriend jeans.

In de broek zitten echt heel veel gaten. Zeker niet subtiel maar ik vind het echt heel erg gaaf! Zelfs op de achterkant zitten nog gaten. Deze jeans heeft ook een boyfriend style. Hij is dus wat losser (vooral aan de onderkant) dan een normale broek. Er zit alleen echt absoluut geen stretch (echt 0) in deze broek. Bestel dus zeker niet een te kleine maat! Ik heb normaal maat 38, M of 28 met broeken. Bij deze heb ik een M besteld en het zit wel goed, maar ik moet zeker niet gaan aankomen if you know what I mean haha!

Ik combineer het graag met een strak basic shirtje en een paar gympen, maar wat ik ook altijd wel heel gaaf vind is bijvoorbeeld een blazer en hakken. Dat past alleen niet zo bij mij, maar het is zeker geen verkeerde combi! Ik sla de onderkant ook wat om. Niet alleen omdat het nodig is bij mij (lol short girl problems) maar eigenlijk ook omdat ik dat er wel leuk uit vind zien.

Je kunt de broek hier vinden, hij kost trouwens €34,99. Ik heb ook nog super leuk nieuws voor jullie! Je kunt namelijk vind het Instagram / Facebook account van RumorFashion 1 jaar GRATIS shoppen winnen!! Holy kakkies, wie wilt dat nou niet haha! Neem daar dus ook zeker even een kijkje. Daarmee zou je dus ook onder andere deze gave broek kunnen scoren.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze boyfriend ripped jeans vinden. Ik moet nog een beetje wennen, omdat het echt totaal anders is dan ik normaal draag, maar stiekem vind ik het wel heel erg gaaf! Ik hoor graag jullie mening in de comments ♥