nagellak

nagellak

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 9, 2017

Lotte Beauty gel nagels, nagellak, sensationail 6 Comments

dsc_2179-6260947 Sinds twee maanden heb ik een UV lamp en gebruik ik gel nagellak. Ik wilde al heel lang zo’n lamp + gel nagellak aangezien ik nog al brosse en slappe nagels heb. Nagellak gaat er enorm snel af en m’n nagels breken ook veel te snel. Gel nagels leken me daarom wel een goede manier om ze wat mooier te laten lijken. Vandaag laat ik aan jullie  zien hoe ik dat doe en welke producten ik daar allemaal voor gebruik.  (meer…)

juni 16, 2017

Lotte Make-up, Reviews nagellak, NYC 5 Comments

Tijdens de examens heb ik wekenlang geen nagellak gedragen. Toen die stress voorbij was kreeg ik toch wel zin om weer eens mijn nagels te lakken. Sowieso draag ik richting de zomer graag nagellak, het kan toch gelijk een kleurrijke touch geven aan je outfit. Van NYC heb ik weer drie lakjes uit de Shine In A Minute lijn die perfect zijn voor de zomer. Ik heb ze weer voor jullie geswatcht.  (meer…)

april 25, 2017

Lotte Make-up, Reviews Etos, lipgloss, nagellak, review 2 Comments

Over een paar dagen is het Koningsdag in Nederland. Mocht je nog last minute op zoek zijn naar leuke betaalbare items om je nagels en make-up in het thema te maken, dan heb ik vandaag een paar leuke producten voor je van de Etos. Het zijn vier nagellakjes en een limited edition holografische (?) lipgloss, (meer…)

april 24, 2017

Lotte Beauty, Reviews miss sporty, nagellak, review 9 Comments

Ik ga het toegeven, de afgelopen maanden heb ik mijn nagels een beetje verwaarloosd. Waar je me eerst vrijwel nooit zonder nagellak zou spotten, was het nu meer een wonder als ik het wel droeg. Zo richting de lenten vind ik het toch wel leuk om weer wat vrolijke kleurtjes op mijn nagels te doen. Van Miss Sporty ontving ik een aantal leuke lente kleurtjes die ik graag met jullie deel.  (meer…)

april 20, 2017

Lotte Beauty, Reviews aliexpress, nagellak 5 Comments

Een paar weken geleden plaatste ik mijn eerste bestelling op Aliexpress. Een van de dingen die ik toen bestelde waren deze nagelwielen. Het leek me ontzettend handig om al mijn nagellak op te swatchen. Het is alleen natuurlijk wel even afwachten met dit soort webshops wanneer het binnen komt en hoe goed de kwaliteit is. Vandaag mijn ervaring met deze nagelwielen! (meer…)

december 11, 2016

Lotte Beauty, Reviews metallic, nagellak, NYC, review 4 Comments

Het is eindelijk weer december, de tijd van het jaar waarin je helemaal los kunt gaan met zo ongeveer alles. GLitter en glam is nu helemaal toegestaan. NYC heeft me twee leuke metallic nagellakjes opgestuurd die perfect zijn voor deze tijd. Ik was enorm benieuwd! (meer…)