Nieuwe sieraden van Shizzie en winactie!

29 juni 2015 Uit Door admin

mei 7, 2015

1zftqwl-5399247

Ik ben dol op sieraden, dat weten jullie inmiddels misschien wel. Laatste werd ik benaderd door Shizzie.nl en ik mocht wat sieraden uitzoeken én een win actie voor jullie organiseren! Ben je benieuwd naar mijn nieuwe sieraden en wat je kan winnen? Kijk dan snel verder!

Mijn pakketje kwam binnen in een super vrolijke envelop en alles is ook nog eens super leuk ingepakt! Daar word ik vrolijk van

Dit is de eerste ketting, een prachtige zilveren ketting met steentjes in de vorm van twee vleugels. Dit staat denk ik ontzettend leuk bij een blouse met een hoge kraag. Deze ketting kost €2,95.

Zwart en goud vind ik altijd een hele mooie combinatie. De kettingen die ik met deze kleuren heb zijn allemaal al wel een beetje afgedragen en daarom vroeg ik of ik deze mocht. Ik ben er echt heel blij mee en ik weet zeker dat ik deze erg vaak ga dragen! Deze ketting kost €2,45.

Deze ketting vind ik zo ontzettend schattig! Hij is bronskleurig met lichtroze bloemen en vogeltjes. Past echt super goed bij de lente! Deze staat denk ik erg mooi op een simpel shirtje of blouseje. Echt prachtig ♥ Deze ketting kost €3,45.

21od8l-5694323

Zo ontzettend lief! Ik kreeg nog een cadeautje! En ook in zo’n schattig klein doosje ♥ Het is een korte zilveren ketting met een klein lief hangertje met een doorzichtig steentje en een lichtroze strikje. Wederom, ontzettend schattig! Bij elke bestelling boven de €15 krijg je ook altijd een leuk cadeautje bij je bestelling! Deze ketting kost €2,25.

Normaal gesproken ben ik niet zo van de armbanden maar deze vond ik er toch wel erg gaaf uitzien! Een simpel zilver armbandje met twee spikes. Makkelijk te combineren maar toch erg stijlvol Deze armband kost €1,95.

Toen ik eerst op de site rondkeek en ik dit tegenkwam had ik echt geen flauw idee wat het was. Na even kijken zag ik het, het is een plug voor je telefoon! How cute?! Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren maar ik koos voor deze. Deze plug kost €1,45 en past in de uitgang van je oortjes.

WIN ACTIE

Wat kun je nou winnen? Wanneer je wint mag je sieraden en accessoires ter waarde van €10 uitzoeken bij Shizzie.nl. Dit klinkt misschien als weinig maar zoals je misschien al hebt gezien is de site echt enorm budget! Je kunt er echt een hele hoop voor uitzoeken. Om kans te maken moet je het volgende doen, deze stappen zijn verplicht.

  • Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres (dit kan gewoon in het daar voor bestemde balkje!)
  • Volg mij op Bloglovin’ en like daar dit bericht

Om meer kans te maken kun je het volgende doen

De win actie zal samen met de vorige win actie bekend gemaakt worden op 23 mei