NYC

18 maart 2018 Uit Door admin

juni 27, 2017

Lotte Make-up, Reviews lipstick, NYC, review 4 Comments

Een aantal maanden geleden kreeg ik een ontzettend leuk pakketje van NYC met heel veel nieuwe lip producten. Dat waren onder anderen deze 10 nieuwe matte lip kleuren. Het zijn allemaal ook erg verschillende tinten dus voor iedereen zal er wel iets tussen zitten. Zoals we van NYC gewend zijn, zijn ze erg betaalbaar dus ik was enorm benieuwd. Ik heb ze voor jullie getest en ook allemaal geswatcht!  (meer…)

juni 16, 2017

Lotte Make-up, Reviews nagellak, NYC 5 Comments

Tijdens de examens heb ik wekenlang geen nagellak gedragen. Toen die stress voorbij was kreeg ik toch wel zin om weer eens mijn nagels te lakken. Sowieso draag ik richting de zomer graag nagellak, het kan toch gelijk een kleurrijke touch geven aan je outfit. Van NYC heb ik weer drie lakjes uit de Shine In A Minute lijn die perfect zijn voor de zomer. Ik heb ze weer voor jullie geswatcht.  (meer…)

januari 22, 2017

Lotte Make-up, Reviews lipstick, miss sporty, NYC, review 4 Comments

Ik ga door fases waarin ik vrijwel elke dag rode lipstick draag en heel lang helemaal niet. In mijn ‘nog-te-reviewen-bakje’ nog 3 prachtige low-budget rode lipsticks liggen die ik vandaag graag aan jullie laat zien. Ze zijn allemaal net even verschillend, zo kun je zelf ook kijken wat het beste bij jou zou passen.  (meer…)

december 11, 2016

Lotte Beauty, Reviews metallic, nagellak, NYC, review 4 Comments

Het is eindelijk weer december, de tijd van het jaar waarin je helemaal los kunt gaan met zo ongeveer alles. GLitter en glam is nu helemaal toegestaan. NYC heeft me twee leuke metallic nagellakjes opgestuurd die perfect zijn voor deze tijd. Ik was enorm benieuwd! (meer…)

oktober 20, 2016

Lotte Make-up, Reviews mascara, NYC, review 4 Comments

De laatste tijd zie je het bij steeds meer merken, mascara’s die je eigen wimpers beloven zwarter te maken. Nu is ook NYC uitgekomen met zo’n tint mascara. Altijd leuk wanneer een budget merk met een trend meegaat. Ik kan altijd wel een nieuwe mascara gebruiken want deze zijn natuurlijk niet zo lang houdbaar. Ik heb ook niet heel spectaculaire wimpers van mezelf dus ik ben ook altijd op zoek naar eentje die me nog meer volume en lengte geeft. (meer…)

oktober 6, 2016

Lotte Make-up, Reviews NYC, review, wenkbrauw 3 Comments

Wenkbrauwen maken of kraken je hele make-up look als je het mij vraagt. Een product dat goed werkt voor mijn wenkbrauwen is daarom ook essentieel voor mij. Ik gebruik nu al meer dan een jaar heel trouw mijn Catrice eyebrow kit. Van NYC kreeg ik een ander kitje opgestuurd om te proberen. Ook een nieuw concept voor mij, hierbij zit namelijk ook een wax voor je wenkbrauwen. Ik was wel heel erg benieuwd hoe da ging werken. (meer…)