onderzoek

23 juni 2016 Uit Door admin

juni 14, 2016

Lotte Fashion onderzoek, zonnebril, zonnebrillen 7 Comments

Zonnebrillen zijn tegenwoordig niet alleen maar handig voor tegen de zon, maar ook nog eens een echt fashion statement. Een op de zeven Nederlanders draagt er zelfs eentje wanneer de zon niet schijnt. In dit artikel een aantal leuke feitjes over zonnebrillen en een aantal voorbeelden van mooie budgetvriendelijke zonnebrillen. (meer…)

maart 24, 2016

Lotte Lifestyle besparen, onderzoek 4 Comments

Volgens het Nibud houden veel huishoudens dit jaar voor het eerst sinds jaren per maand weer wat meer geld over. Goed nieuws natuurlijk, maar toch blijven de meeste Nederlanders nog steeds besparen op vele uitgaven. In dit artikel vind je een aantal leuke feitjes over Nederlanders en hun manier van bezuinigen. (meer…)

maart 9, 2016

Lotte Lifestyle onderzoek, shoppen 6 Comments

Steeds meer mensen shoppen online en ook shoppen via de smartphone en tablets wordt steeds populairder. Uit onderzoek van ActiePagina.nl is gebleken dat Nederlandse online retailers in 2016 een omzetgroei van 16,5% kunnen verwachten. Online aankopen zorgen nu voor ongeveer 8,5% van alle consumentenaankopen maar verwacht wordt dat dit snel val gaan stijgen naar een tiende. In dit artikel vind je nog veel meer interessante weetjes over online shoppen en shoppen via je mobiel.

(meer…)

februari 10, 2016

Lotte Lifestyle cadeaubon, lifestyle, onderzoek 5 Comments

Een geschikt presentje vinden kan nogal een uitdaging zijn. Cadeaubonnen zijn dan de perfecte uitkomst. Meer dan vier op de vijf Nederlanders (84%) ontvangen ten minste af en toe een cadeaubon, een vijfde zelfs regelmatig. Het is dus blijkbaar een populair cadeau om te geven. Toch worden cadeaubonnen niet altijd gebruikt door de ontvanger. Bijna een op de vijf Nederlanders (19%) is op dit moment eigenaar van een of meerdere geldige, maar ongebruikte, cadeaubonnen die ze waarschijnlijk niet meer gaan inwisselen. Dit blijkt uit onderzoek van ActiePagina.nl, de online marktplaats voor slimmer winkelen. Meer interessante feitjes over cadeaubonnen vind je in dit artikel. (meer…)

december 22, 2015

Lotte Fashion, Lifestyle actiepagina, kerst, onderzoek 2 Comments

Kerstmis en goed gekleed zijn gaan hand in hand. Ruim twee derde (67%) van de Nederlanders vindt dat er leuk uitzien een belangrijk onderdeel is van Kerstmis en doet dan ook echt moeite om zich goed te kleden tijdens de feestdagen. Zes op de tien gaat zelfs strak in pak of in een chique jurk. Toch geeft nog ruim een derde aan dat als het aan hen zou liggen, ze liever de kerst in een comfortabele outfit, zoals een trainingspak, huispak of pyjama zouden doorbrengen. Dit blijkt uit onderzoek van ActiePagina.nl. Voor nog meer interessante feitjes, lees snel verder!

(meer…)

november 20, 2015

Lotte Lifestyle actiepagina, lifestyle, onderzoek 2 Comments

diy-gift-tags-5-6013133

Een derde van de Nederlanders is heel verantwoordelijk bij het kopen van cadeautjes en geeft niet meer uit dan dat er op dat moment ook daadwerkelijk te besteden is. Toch wringt een groot deel van de consumenten zich in allerlei bochten om de feestdagen te kunnen betalen. Een gemiddeld huishouden geeft ongeveer 243 euro uit aan cadeaus. Dit is 5 euro meer dan in 2014, een stijging van 2,4%. Bijna één op de vijf (19%) gebruikt geld van de spaarrekening om dit te bekostigen, bij jongeren onder de 30 wordt zelfs door 27% het virtuele spaarvarken geplunderd. Dit blijkt uit onderzoeken* van ActiePagina.nl.. In dit artikel nog meer interessante bevindingen. (meer…)