only

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 15, 2016

Lotte Shoplogs, Video catrice, douglas, HEMA, kiko, LUSH, only, parfum, scapino, shoplog, vero moda, video 0 Comments

Ga rustig zitten en pak want lekkers wat ik heb vandaag de grootste shoplog op mijn kanaal tot nu toe. Ik ben jarig geweest en heb ontzettend veel leuke spullen gekocht/gekregen. Er zit kleding, make-up, parfum en nog veel meer bij dus hopelijk vind je het leuk om te zien! Negeer trouwens even het feit dat ik lipstick op mijn tanden heb lol… Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 30, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video bershka, H&M, kleding, only, shein, shoplog, Van Haren, video 2 Comments


Ik heb gewoon echt een shopverslaving. Ik kon het weer niet laten en heb een aantal super leuke kleding items gekocht de laatste tijd. In deze video laat ik alles aan jullie zien! Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met al mijn nieuwe items en ik ben ook super benieuwd wat jullie favoriete item is uit deze shoplog. Laat dat zeker even weten! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 4, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video H&M, new yorker, only, romwe, shein, shoplog, Van Haren, video 3 Comments

Vorige week konden jullie al een grote make-up shoplog zien maar vandaag heb ik ook een fashion shoplog voor jullie! Ik heb heel wat leuke nieuwe items gekocht en ontvangen de laatste tijd die ik graag aan jullie laat zien. Laat ook zeker in de reacties weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog, vind ik super leuk om te weten ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 14, 2015

Lotte Shoplogs, Uncategorized, Video Etos, H&M, herfst, kruidvat, only, shoplog, trekpleister 2 Comments

Ja meiden, alweer een shoplog. Oeps haha! Ik kocht weer wat kleding en beauty items die ik graag met jullie deel. Ik bestelde onder andere bij de H&M en de Only en ging nog even langs de drogisterijen. Welk item is jouw favoriet? Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. Vergeet je je niet te abonneren? ♥