oogschaduw

oogschaduw

18 maart 2018 Uit Door admin

september 7, 2017

Lotte Make-up, Reviews oogschaduw, oogschaduw palette, palette, review, sleek 6 Comments

dsc_2321-8303249 Het begint al eerder donker te worden, het weer wordt kouder, het regent meer. Dat kan maar één ding betekenen, de herfst komt eraan. Mijn make-up pas ik ook wel eens aan om wat meer in de stemming te komen voor de herfstige dagen. Dit palette, de Sleek ultra mattes v2, ligt al bijna een half jaar ongebruikt in mijn stash, maar nu vond ik het een goede tijd om hem eens tevoorschijn te halen en te testen.  (meer…)

mei 31, 2017

Lotte Make-up, Reviews oogschaduw, oogschaduw palette, palette, review, W7 9 Comments

Delaatste tijd zijn er helaas niet heel veel reviews online gekomen. In mijn examentijd heb ik vrijwel geen make-up gedragen waardoor ik ook niet heel veel nieuws voor jullie heb kunnen proberen. Nu is er eindelijk even rust en kan ik weer aan de slag met make-up! Deze keer review ik een oogschaduw palette van W7, namelijk Smokin’. Misschien vermoedde je al iets, maar dit moet een dupe zijn voor het Urban Decay Naked Smoky pallete. (meer…)

maart 28, 2017

Lotte Make-up, Reviews NYX, oogschaduw, oogschaduw palette, palette, review 7 Comments

De lip lingeries van NYX zijn al enorm bekend, maar wist je ook dat er binnen die lijn ook producten zijn voor de ogen? Het merk is uitgekomen met een nieuw oogschaduw palette, de Lid Lingerie. Een klein palette in een makkelijk formaat met 6 prachtige matte tinten. De kleuren zien er dus allemaal in ieder geval goed uit, maar werken ze ook goed?  (meer…)

maart 13, 2017

Lotte Make-up, Reviews chocolade palette, I heart makeup, Makeup Revolution, oogschaduw, palette, review 13 Comments

Ik krijg nog steeds geen genoeg van de Chocolade paletten van I Heart Makeup. Ik had er al maar liefst 4 in mijn stash liggen, maar sinds kort is er een vijfde familielid bij gekomen. Dit is een van de nieuwe paletten, Chocolate and Peaches. Zou dit een goede keiharde dupe voor het Sweet Peach palette van Too Faced zijn? (meer…)

november 6, 2016

Lotte Make-up, Reviews elf, eyeslipsface, oogschaduw, oogschaduw palette, review 10 Comments

Rosé goud is al een tijdje een trend. Niet alleen in sieraden en decoratie, maar ook in de make-up wereld. Elf is nu uitgekomen met een Rose Gold eyeshadow palette. Zo op het oog een perfecte kandidaat als een dupe voor het Naked 3 palette. Al eerder testte ik er eentje van W7, maar die was me niet zo goed bevallen. Misschien deze wel? (meer…)

september 14, 2016

Lotte Make-up, Reviews catrice, oogschaduw, palette, review, wenkbrauw, wenkbrauwen 4 Comments

Het lijkt wel of ik in de ochtend steeds luier word met mijn make-up. Bij de Kruidvat zag ik dat er in de nieuwe Catrice collectie een eye & brow palette zat. In principe kun je natuurlijk altijd al wel oogschaduw al wenkbrauwpoeder gebruiken en andersom, maar een mini palette waar beide dingen goed in vertegenwoordigd zijn leek mij wel handig. Die moest ik proberen dus! (meer…)