opruimen

opruimen

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 24, 2016

Lotte Video everyday make-up, opruimen, stash, video 1 Comment

Jeui! Ik heb weer eens een keer een opruimvideo voor jullie. Deze keer ga ik mijn everyday make-up weer eens goed uitzoeken. Ik laat jullie zien welke producten ik vaak gebruik en hoe ik alles opberg. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Doe zeker een duimpje omhoog als dat zo is ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 3, 2016

Lotte Beauty, Video nagellak, opruimen, stash, video 1 Comment

Ik had echt weer te veel lakjes bij elkaar verzameld en het paste allemaal niet meer goed in mijn nagellak doos. Tijd om op te ruimen dus! In deze video zie je hoe ik alles opruim en welke lakjes ik weg doe en hou. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 18, 2016

Lotte Make-up, Video make-up, opruimen, stash, video 7 Comments

makeupopruimen-8717370

Het was weer eens tijd om door mijn stash heen te gaan en van een aantal producten afscheid te nemen. In deze video zie je hoe ik alles heb opgeruimd en welke producten ik weg doe. Zo is er weer lekker ruimte voor nieuwe producten! Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 25, 2015

Lotte Make-up, Video make-up, opruimen, stash, video 6 Comments

De laatste tijd heb ik weer zo veel nieuwe make-up gekocht/gekregen dat het letterlijk niet meer in mijn kastje paste. Tijd om op te ruimen dus! Ik heb ontzettend veel weg gedaan en heb alles voor jullie gefilmd. Vergeet je niet te abonneren en laat ook zeker je video ideetjes achter in de comments ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 15, 2015

Lotte Make-up, Video make-up, opruimen, stash, video 2 Comments

Het werd echt tijd om mijn make-up stash eens uit te zoeken want mijn nieuwe Helmer kastje puilde al helemaal uit. Ik heb aardig wat producten kunnen wegdoen! Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Je kunt in deze video gelijk een beetje mijn gehele make-up stash bekijken. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.
(meer…)