Outfit of the day ♥ Black & white

29 mei 2016 Uit Door admin

januari 29, 2016

Vandaag even geen video, sorry! Door omstandigheden is het mij niet gelukt om deze week een video te filmen. Ik hoop er morgen alsnog een online te kunnen zetten! In plaats van een video vandaag dus even een artikel. Het leek me wel weer eens leuk om een outfit met jullie te delen. Hierin laat ik jullie ook mijn nieuwe schoenen zien waar ik enorm blij mee ben! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien ♥

Ik draag in mijn outfit eigenlijk alleen maar zwart en wit. De laatste tijd vind ik dat echt enorm tof. Ik ben sowieso nooit echt van de kleuren geweest maar de laatste tijd bestaan mijn outfit bijna nog alleen maar uit zwart, wit, grijs en soms wat wijnrood/oranje. Mijn blouse is echt verschrikkelijk oversized (2 maten te groot haha) maar ik vind dat ook wel weer iets hebben!

De tas die ik de laatste tijd het meeste draag is mijn grijze Bethany tas van Pauls Boutique. Het fel gele accent vind ik echt tof en het geeft net iets meer pit aan de outfit. Zo’n pop of colour vind ik wel erg gaaf.

En dan mijn nieuwe schoenen *engelengezang*! Ik ben hier echt ontzettend blij mee! Het is wel een tijdje geleden dat ik hakken heb gedragen maar ze lopen nog best wel fijn. Het krokodillen printje aan de achterkant vind ik een leuk detail en de zilveren rits aan de buitenkant maakt dat het ook net wat specialer is.

Blouse: Primark
Broek: H&M
Schoenen: RumorFashion
Tas: Pauls Boutique

Als verdere details heb ik donkerrode nagellak met een matchende lipstick. De lipstick die ik draag is Diva van MAC en de nagellak is de donkerrode kleur van Essence uit de The Darks lijn. Ik draag zilveren sieraden. Eerst droeg ik bijna alleen maar goud maar de laatste tijd vind ik zilver juist tof!

Nagellak: Essence
Lipstick: Mac
&-ring: Shizzie.nl
Driehoek ring: Primark
Ketting: Shizzie.nl

Dat was dan de outfit! Ik hoop dat jullie het niet al te erg vinden dat er vandaag geen video is Het lijkt me heel leuk om dit jaar wat meer met fashion te doen dus ik ben benieuwd wat jullie van dit soort artikelen vinden. Wat ook nog heel leuk is: Ik heb een kortingscode voor jullie! Met de code BUDGET10 krijg je 10% korting op je bestelling bij Rumorfashion.nl! Dat is de webshop waar mijn schoenen van zijn ♥