outfit of the day

23 juni 2016 Uit Door admin

januari 29, 2016

Lotte Fashion fashion, kleding, outfit, outfit of the day, schoenen 17 Comments

Vandaag even geen video, sorry! Door omstandigheden is het mij niet gelukt om deze week een video te filmen. Ik hoop er morgen alsnog een online te kunnen zetten! In plaats van een video vandaag dus even een artikel. Het leek me wel weer eens leuk om een outfit met jullie te delen. Hierin laat ik jullie ook mijn nieuwe schoenen zien waar ik enorm blij mee ben! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien ♥ (meer…)

november 1, 2015

Lotte Fashion, Make-up herfst, look, look of the day, make-up, outfit of the day 3 Comments

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Ik hou van de herfst. De kleuren maken me helemaal vrolijk. Vandaag heb ik een low-bugdet make-up look voor jullie en geef ik ook even een deel van mijn outfit. De look is enorm herfstig en alles wat ik heb gebruikt en aanheb is ontzettend betaalbaar. Dus ben je benieuwd wat ik draag en wat ik heb gebruikt? Kijk dan snel verder ♥
(meer…)

oktober 5, 2015

Lotte Fashion, Make-up, Sieraden fashion, look, look of the day, make-up, oranje, outfit, outfit of the day, sieraden 6 Comments

Oranje is altijd een beetje een moeilijke kleur heb ik het idee. Toch kan het wel enorm mooi zijn! Het is een op en top herfstige kleur en natuurlijk ook nog eens de kleur van Nederland. Vandaag laat ik je een outfit en make-up look zien waarin ik oranje als dé accessoire kleur heb gebruikt. Kijk je mee? ♥ (meer…)

juli 14, 2015

Lotte Fashion fashion, outfit, outfit of the day, pauls boutique, tas 8 Comments

Mijn schooltas had het echt begeven en een paar weken geleden kreeg ik ontzettend leuk nieuws. Ik mocht een tas uitzoeken van het prachtige merk Paul’s Boutique. Dit merk is al erg populair in de UK maar is tegenwoordig ook in Nederland te verkrijgen. In dit artikel show ik deze prachtige tas en laat ik ook mijn outfit zien ♥ (meer…)

mei 3, 2015

Lotte Fashion fashion, look of the day, outfit, outfit of the day 6 Comments

Een trend die ik de laatste tijd heel vaak voorbij zie komen zijn split shirts. Bij BN fashionstore kwam ik een prachtige kleur tegen die ik gelijk wilde! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik hem combineer ♥ (meer…)

november 29, 2014

Lotte Fashion fashion, outfit, outfit of the day 3 Comments

Hey! Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie met deze keer een heel toepasselijke shirtje. Ik heb dit leuke shirtje mogen ontvangen van Lifestyle and Fashion Store en daarop staat #OOTD. Beter passend kan toch niet? Ik heb er een hele draagbare basic outfit van gemaakt met toch net even iets specialere items. Hopelijk vinden jullie het mooi!

(meer…)