outfit

outfit

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 15, 2017

Lotte Fashion fashion, kleding, lascana, outdit of the day, outfit, zomer 5 Comments

dsc_2184-6910341 De zomer heeft zich in Nederland nog niet heel vaak laten zien. Grote kans wel dat we allemaal al wat zomerse kleding hebben ingeslagen die we nu niet kunnen dragen. Of nog wat anders, ondanks het niet zo beste weer willen we toch comfortabele strand- /zomerkleding kunnen dragen. Ik laat je vandaag wat leuke en comfortabele strandkleding zien en geef je tips hoe je ze kan stylen voor elke dag! (meer…)

juli 3, 2017

Lotte Fashion fashion, H&M, kleding, outfit, zomer 3 Comments

Iets dat ik in de begin tijden van mijn blog erg vaak deed was de ‘budget outfit inspiration’ of de ‘outfits onder €50’. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik zou het erg leuk vinden om dit weer terug te brengen op mijn blog! Aangezien de zomer weer is begonnen, ook al is het weer er niet altijd naar, heb ik voor jullie 3 outfits bij de H&M voor nog geen €50 samengesteld. Leuk om wat inspiratie op te doen, maar ook handig als je op zoek bent naar budget zomer items. (meer…)

september 19, 2016

Lotte Fashion, Video fashion, look book, lookbook, outfit, video 1 Comment

Een veel aangevraagde video was een school lookbook. Mijn vorige lookbook is echt al super lang geleden dus het leek me wel leuk om er weer eens eentje op te nemen! Ik laat je in deze video 5 verschillende outfits zien die mij heel geschikt lijken voor school. Meer info over waar ik alle items vandaan heb, staat in de beschrijving! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 30, 2016

Lotte Fashion broek, fashion, jeans, kleding, outfit, rumorfashion 4 Comments

De laatste tijd probeer ik ook steeds wat meer uit mijn comfort zone te stappen als het aankomt op kleding. Ik besteedde eerst vooral veel aandacht aan mijn make-up, maar fashion begin ik ook steeds leuker te vinden. Een tijdje geleden ontving ik een ontzettend gave broek van RumorFashion.nl. Het is totaal anders dan iets dat ik normaal zou dragen maar ik wilde wel eens wat proberen. Het is een ripped boyfriend jeans. (meer…)

februari 12, 2016

Lotte Fashion, Video fashion, lookbook, outfit, shein, straatstijl, video 0 Comments

Mijn allereerste lookbook! In deze video laat ik jullie 5 winter outfits zien. In de videobeschrijving kun je even rustig nalezen waar alles vandaan komt. Laat onder de video even weten welke outfit jouw favoriet was en vergeet ook geen duimpje omhoog te doen als jullie vaak een lookbook willen zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

januari 29, 2016

Lotte Fashion fashion, kleding, outfit, outfit of the day, schoenen 17 Comments

Vandaag even geen video, sorry! Door omstandigheden is het mij niet gelukt om deze week een video te filmen. Ik hoop er morgen alsnog een online te kunnen zetten! In plaats van een video vandaag dus even een artikel. Het leek me wel weer eens leuk om een outfit met jullie te delen. Hierin laat ik jullie ook mijn nieuwe schoenen zien waar ik enorm blij mee ben! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien ♥ (meer…)