Over

18 maart 2018 Uit Door admin

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben Lotte, ben 17 jaar en heb een grote passie voor make-up, beauty en fashion. Op 23 mei 2014 besloot ik mijn eigen blog te starten. Later is daar ook nog mijn YouTube kanaal bijgekomen. Op mijn blog en kanaal wil ik graag mijn passie voor make-up, beauty en fashion delen. Mijn doel is ook om te laten zien dat er mooi uitzien, niet duur hoeft te zijn. Ik post hier meerdere malen per week een blogpost. Op maandag en vrijdag staat er ook elke keer om 6:00 een nieuwe video voor jullie klaar op mijn gelijknamige YouTube kanaal, TheBudgetBlog.

Naast het bloggen ben ik op dit moment ook nog druk bezig met school. Momenteel zit ik in de zesde van het VWO en ik hoop volgend jaar te kunnen gaan starten met een universitaire studie. Mijn interesse liggen, naast beauty en fashion, ook heel erg bij biologie en scheikunde. Het lijkt me super tof om later medisch onderzoek te gaan doen.

Op mijn blog zul je vooral heel veel reviews, make-up looks, outfits etc. voorbij zien komen, maar soms vind ik het ook leuk om een stukje van mijn persoonlijke leven te delen. Ik kamp nu al anderhalf jaar met een Chronisch Vermoeiheid Syndroom en ben op dit moment heel hard bezig om mijn gezondheid weer op te krikken. Hierover deel ik ook graag mijn ervaring.

Hopelijk heb je me zo een beetje kunnen leren kennen. Mocht je nog vragen hebben of wil je contact met me opnemen, stuur dan even een mailtje naar thebudgetblognl@hotmail.com Ik help je daar graag verder ♥