P2

15 oktober 2016 Uit Door admin

mei 21, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipliner, P2, review 8 Comments

Ik ben dol op opvallende lipsticks. Het kan alleen soms wel nog wat moeilijk zijn om te dragen. Als het gaat slijten ziet het er al snel raar uit en soms kun je er ook last van hebben dat de lipstick buiten je lip lijn gaat. Een lipliner is dan ideaal om ervoor te zorgen dat je lipstick langer en mooier blijft zitten. Toen ik bij het schap van P2 stond, zag ik een aantal super mooie lipliners waarvan ik er twee heb meegenomen. (meer…)

mei 17, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, lipsticks, P2, review 12 Comments

Een paar weken geleden was ik in Duitsland en ik kon het echt niet laten om naar de DM te gaan. Ze hebben daar super veel leuke goedkope merken waaronder ook P2. P2 heeft het hele lip assortiment helemaal vernieuwd en er zaten een aantal mooie lipsticks tussen. Van mezelf mocht ik er twee meenemen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik koos voor lekker opvallende kleurtjes, leuk voor de lente!
(meer…)

juli 25, 2015

Lotte Make-up, Reviews catrice, essence, lipstick, lipsticks, Makeup Revolution, P2, review, rimmel, rode lipstick 10 Comments

Als je mij al een tijdje volgt of kent weet je dat ik echt ontzettend van rode lipstick hou. Ik heb er dan ook een hoop maar vandaag laat ik er vijf aan jullie zien. Ze zijn allemaal van verschillende merken en het zijn ook meerdere ‘soorten’ rood. Zoals jullie gewend zijn, zijn ze ook weer lekker budget!

(meer…)

maart 22, 2015

Lotte Make-up, Reviews lipstick, P2, review 6 Comments

Toen een vriendin van mij zei dat ze naar de DM in Duitsland ging vroeg ik haar meteen of ze iets voor mij wilde meenemen. Ik ben gek op de lipsticks van P2 want ze zijn echt super betaalbaar. Ik vroeg of ze de kleur 090 Red Square wilde meenemen en gelukkig hadden ze die nog! De jacht naar de perfecte oranje-rood is al een tijdje van start, maar zou hij bij deze lipstick kunnen eindigen? (meer…)

januari 2, 2015

Lotte Beauty, Tags Action, catrice, elf, Makeup Revolution, maybelline, P2 7 Comments

We hebben allemaal wel van die vergeten producten maar bij mij begint het schandalig te worden. Ik gebruik letterlijk elke dag precies dezelfde producten en dat is eigenlijk zonde van al het moois wat ik nog heb liggen. Ik heb 10 (soorten) producten erbij gepakt die ik de komende weken meer moet gaan gebruiken. In dit artikel laat ik zien welke dat zijn. (meer…)

oktober 31, 2014

Lotte Reviews nagellak, P2, review 6 Comments

Een tijdje geleden kocht ik bij de DM in Duitsland 2 lakjes van het Duitse merk P2. Ik had veel goeds gehoord over deze lakjes dus moest ik er wel 2 meenemen! De lakjes kosten maar €1,75 per stuk dus dit zouden budget toppers kunnen zijn. De verpakking zegt Last Forever. Ik ben benieuwd hoe lang dat forever is. Ik heb ze getest en vandaag review ik ze voor jullie ♥ (meer…)