Persoonlijk

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 4, 2016

Lotte Persoonlijk event, fotoshoot, haar, make-over, shoeby, team kappers 7 Comments

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje met de vraag of ik een fotoshoot wilde doen met Shoeby Fashion en Team Kappers. Mijn eerste reactie was: Hahah, waarom word ik in hemelsnaam gevraag voor een fotoshoot? Ik ben toch geen model? Op de foto gaan is ook niet iets wat ik heel graag doe, maar ik wilde een stapje uit mijn comfort zone gaan en heb dus besloten om ja te zeggen. En daar heb ik geen spijt van gehad, ik heb een heerlijke beauty dag gehad en en heb een aantal fantastische bloggers ontmoet! In dit artikel neem ik je mee in deze dag. (meer…)

juli 17, 2016

Lotte Persoonlijk cvs, persoonlijk 5 Comments

Oke, shame on me. Het is nu echt al weer veel te lang geleden sinds mijn vorige persoonlijke update. In de tussentijd is er zo ontzettend veel gebeurd en heb ik veel aan jullie te vertellen over hoe het mij staat en mijn Chronisch Vermoeidheidssyndroom. Het was dus zeker weer tijd voor een nieuwe update.

(meer…)

mei 23, 2016

Lotte Make-up, Persoonlijk, Video cvs, persoonlijk, video 1 Comment

Allereerst, ontzettend bedankt voor de 9K abonnees! Echt bizar ♥ De laatste make-up doen en kletsen video was alweer een tijdje geleden dus het leek me wel leuk om er weer eentje te filmen.  Ik praat met jullie onder anderen over mijn gezondheid, mijn school & studiekeuze en daarnaast  stel ik jullie ook nog een aantal vragen. Ik hoop dat jullie het gezellig vinden en make-up lekker mee! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 18, 2016

Lotte Persoonlijk cvs, persoonlijk 4 Comments

Als je me op snapchat of Instagram volgt heb je het gisteren misschien al gezien, maar het leek me ook wel handig om dit even via mijn blog met jullie te delen. Ik loop namelijk nu voor twee weken met een enkelband. Ik lijk net een crimineel (lol) maar het heeft natuurlijk een heel ander doel. In mijn vorige persoonlijke updates heb ik al vaak geschreven dat ik aan het wachten ben op een behandeling voor mijn CVS. Aan dat wachten lijkt nu gelukkig een einde te komen! In dit artikel verder nog even wat meer informatie over wat dat voor mij gaat betekenen de komende tijd. (meer…)

april 26, 2016

Lotte Persoonlijk, Video video, vlog 2 Comments

Daar is hij dan: de vlog van treinreis! Afgelopen week ben ik een weekje weg geweest, op een treinreis door een heel groot deel van Europa. Ik besloot mijn vlogcamera mee te nemen en heel veel voor jullie te filmen. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien! Ik vond het in ieder geval een week om nooit meer te vergeten ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 15, 2016

Lotte Make-up, Persoonlijk, Video kletsen, video 0 Comments

Ik vond het weer eens tijd om gezellig met jullie te kletsen. Dit soort video’s vind ik super leuk om van andere mensen te kijken en ook om zelf te filmen. Hopelijk vinden jullie het ook leuk en gezellig! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.